Sayfa 350/899 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    ismen reysaş ve ipek enerjide tavan yaşadım bana yeter benim hayalim ismen hissesinde yaşamaktı olmadı şubat ayında 6 civarları yazmıştım olmadı yarın belkide düşüş yaşar bugün %2 prim yaptı ya yazık gerçekten.mayıs ayından eser yok ismen de o dönemde doğruydu tek hisse.
    @anadolulu alp sen misin?

2. Soda insanı vezir de rezil de eder ama genelde rezil olanlar burda.

@dimitris çok geçmiş olsun. https://youtu.be/KqcZeipkhwY bu ablamızın kanalına üye ol ve kulaklıkla dinle, çok iyi geliyor sinir strese. ASMR deniyor bu olaya, kısık sesle fısıldayarak konuşup rahatlatma.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    @anadolulu alp sen misin?
    dedektör gibisin mübarek
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Muahhahahaha. Kazigi cikarmakla ugrasiyor hocasiyla beraber diyorduk, hasta olmus meger. Kitap okusaydin bari.

Gecmis olsun Dimirti, unuttum gitti bile neyin ne oldugunu. Umarim sinirsiz, bol kazancla atlatirsin.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    dimitris kardeş geçmiş olsun, sağlık sıhhat yerinde olsun gerisi boş.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahhahahaha. Kazigi cikarmakla ugrasiyor hocasiyla beraber diyorduk, hasta olmus meger. Kitap okusaydin bari.

Gecmis olsun Dimirti, unuttum gitti bile neyin ne oldugunu. Umarim sinirsiz, bol kazancla atlatirsin.
    Soda hissesinin ilk gazisi @dimitris oldu. Cepheden geriye yolladılar onu bakalım kalanlar ne yapabilecek.

Vuruşa vuruşa gitti bazıları gibi cepheden kaçmadı ama. Eheuehee. Kalanlara selam olsun.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Soda insanı vezir de rezil de eder ama genelde rezil olanlar burda.

.
    yani rezil de olsan vezir de olsa ille de soda. Ünlü C.S.Lewis der ki: 'You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending'.

çevirisi: geri geri gidemezsin ve başlangıcı değiştirmek, ama başlayabilirsin nerede sen ve değişim bitiş.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Soda hissesinin ilk gazisi @dimitris oldu. Cepheden geriye yolladılar onu bakalım kalanlar ne yapabilecek.

Vuruşa vuruşa gitti bazıları gibi cepheden kaçmadı ama. Eheuehee. Kalanlara selam olsun.
    Neyse, bu saglik konulari boyle. Allah kimseye gostermesin. Ne stresler cekmistim vaktinde su kaldirac, kredi, gunluk al-sat olaylarina girdigimde. Tam satacaksin, internet bozuluyor, araci kurum bozuluyor, adamlar kademeleri indiriyor seans bitiyor, temerrude dusuyorsun.

Sayfa 350/899 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •