Sayfa 559/1001 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Umarım gelir.
    Ama ani yükselişler sıkıntılı oldu.Yavaş yavaş 0,5 -0,5 artsa harika olacaktı.
    Aynisini fatihe cevapta yazdim

2. Tefas'a göre EIB elindeki hisselerin nerede ise tamamını satmış gözüküyor. Bakalım önümüzdeki hafta ne tür bir yol izleyecekler.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dünkü düşüşün nedeni aşağıda yazıyor sanki.
    "Türk hazine ve şirket eurotahvillerinde de oldukça güçlü bir seans geride kaldı. ABD-İran arası tansiyonun hafiflemesi sonrası TL’nin de güçlü performans sergilemesi ve hem yerli hem yabancı yatırımcının talebi getirilerin daralmasında etkili oldu. On yıl vadeli hazine kıymeti son iki günde yedi baz puan daralarak 5,94%’ye çekilirken, uzun tarafta satıcıların olması pozitif hareketi sınırladı. Beş yıllık ülke risk primi seans sonunda 272 baz puana gerilerken Ağustos 2018’de yaşanan kriz öncesi görülen seviyelere çekildi."
    BU IPV gene eksi yazmış
    -0.02

Bu fiyattan alacağım belki ama kızdırdı şimdiden beni.

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    10 numara bir soru sorucam size cevaplarınızı merak ediyorum.

2019 yılının başında 45.000 olan EFTler bu yıl başında 28.000 lerde seyrediyor. aslında 45.000 lere yeniden yolculuk yapması muhtemel gibi duruyor şayet böyle olursa biz Bist te 140 binleri görebilir miyiz?
    Kardeşim ara düzeltmelerle daha yukarısıda mümkün..

5. Tcd nin bugün ki getiriside yunan borsasından etkilendiğinden oluştu.Yoksa konunun bist le alakası yok..

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Tcd nin bugün ki getiriside yunan borsasından etkilendiğinden oluştu.Yoksa konunun bist le alakası yok..
    O nasıl oluyor. Biraz detaylandırabilirmisiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    EIB portföy büyüklüğünde %50 artış olmuş 2 günde. Hisse ağırlığının düşmesinin en büyük sebebi bu. 17 milyonluk portföyde 1.7 milyonluk hisseyi hiç satmasanız bile portföy büyüklüğü 25 milyona çıktığında hisse ağırlığı %6.8'e düşer.
     Alıntı Originally Posted by gokborad Yazıyı Oku
    Tefas'a göre EIB elindeki hisselerin nerede ise tamamını satmış gözüküyor. Bakalım önümüzdeki hafta ne tür bir yol izleyecekler.
    Satış yapılan bir hisse yok bence yukarıdaki mesajımda açıklamıştım durumu.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Satış yapılan bir hisse yok bence yukarıdaki mesajımda açıklamıştım durumu.
    Peki mustafa bugunku deger 0.03 u neye bagliyorsun
    Sonucta 6.8 lik bir oran bu kadar etkilememeliydi

Sayfa 559/1001 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •