Originally Posted by burak1987 %100 TCD deyim. Bir ara en azında %50 çıkıp EIB alayım diye bir düşüncem var. Sent from my iPhone using Tapatalk Mumkun degil Tcd insanin icine girdimi ciksanda geri geleceksin 😀😀😀
Originally Posted by Webster Mumkun degil Tcd insanin icine girdimi ciksanda geri geleceksin [emoji3][emoji3][emoji3] İçine girdikde. Sonra o bize girmesin[emoji38]Kısa sürede % 15 yaparsam portföyü çeşitlendireceğim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu TCD'den ben de çok az denemek istiyorum yani en kötü başımıza ne gelebilir ki.
Originally Posted by verytired Bu TCD'den ben de çok az denemek istiyorum yani en kötü başımıza ne gelebilir ki. En kötüsü geçen günki yüzde 5 gider. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 En kötüsü geçen günki yüzde 5 gider. Sent from my iPhone using Tapatalk Sn. Burak, sizin tamamen portfoyunuz tcd'den mi oluşuyor, yani mevduat hiç yok mu veya ppf acaba?
Originally Posted by verytired Sn. Burak, sizin tamamen portfoyunuz tcd'den mi oluşuyor, yani mevduat hiç yok mu veya ppf acaba? Yok tamamen TCD. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Yok tamamen TCD. Sent from my iPhone using Tapatalk Güzel kazançlar, bana göre çok riskli. Ama herkesin risk algibi farklı tabi. Aslında biraz Hale alsanız iyi olabilir dediğiniz gibi, oldukca istikrarlı bir fon şimdilik. Ben de Pzt. Birazcık TCD alayım bari.
Originally Posted by verytired Bu TCD'den ben de çok az denemek istiyorum yani en kötü başımıza ne gelebilir ki. Ulan bende senin gibiydim Gec kaldin biraz 96 binden trene Gec dedim 1.5 yil mevduat kari 2 ayda Tabi paranin hepsi degil bir kismi
Forum Rules
Yer İmleri