Originally Posted by kitapci34 https://www.ensonhaber.com/trump-abd...ra-istedi.html Ne olduğunu biliyor fiyatını bilmiyorduk. Oo bizim hedef girisimden ortakta buralardaymis ne yaptin bitirdin mi devam mi hedefe?
Originally Posted by komutan logar Oo bizim hedef girisimden ortakta buralardaymis ne yaptin bitirdin mi devam mi hedefe? komutan selam bakıyorum da aklın hala hedefte kalmış . dayınla ters düşmeseydin şimdi paraların üstünde yatıyor oluyordun
Originally Posted by bdayım komutan selam bakıyorum da aklın hala hedefte kalmış . dayınla ters düşmeseydin şimdi paraların üstünde yatıyor oluyordun Dayi ben reysastayim kusura bakma biraz yukari bagir sesin gelmiyor. Anlasilmiyor ne dedigin.
Originally Posted by komutan logar Dayi ben reysastayim kusura bakma biraz yukari bagir sesin gelmiyor. Anlasilmiyor ne dedigin. sirket sahıbının oglunun hısse aldıgını bılıyor dikkat et elınde patlamasın
Originally Posted by eksina sirket sahıbının oglunun hısse aldıgını bılıyor dikkat et elınde patlamasın 0.70 lerden beri araliklarla hissedeyim sirketin kemigini biliyorum.
Forum Rules
Yer İmleri