Arama sonucu : 2798 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    SUNUCU KİRALAMAYLA İLGİLİ AMATÖR VİDEOM YAYINDA

https://youtu.be/I6FRudtJOf4
    Erhan videonu izledim. Bende paket 3 ü kullanıyorum. Sadece ideal yüklü, 20 bin bar ayarlı. Bu paket sorunsuz kaç robot çalıştırır sence. Hisse ve viop 10 robotu buldu benim. ileride 20 üzerine robota çıkabilir.

Birde telefonda rdp lite ile sunucuya bağlanma programınıda 2-3 dk anlatsaydın süper olurdu , ayrı bir video olabilir.

Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Erhan videonu izledim. Bende paket 3 ü kullanıyorum. Sadece ideal yüklü, 20 bin bar ayarlı. Bu paket sorunsuz kaç robot çalıştırır sence. Hisse ve viop 10 robotu buldu benim. ileride 20 üzerine robota çıkabilir.

Birde telefonda rdp lite ile sunucuya bağlanma programınıda 2-3 dk anlatsaydın süper olurdu , ayrı bir video olabilir.
    Uzun süredir rdp lite ı kullanıyordum gecen baska bi program ögrendem on numurq deneyin derim. RD client Uygulamanın adı
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

3.  Alıntı Originally Posted by devran42 Yazıyı Oku
    Uzun süredir rdp lite ı kullanıyordum gecen baska bi program ögrendem on numurq deneyin derim. RD client Uygulamanın adı
    Youtube işleriyle uğraşırken vds me RD client ile bağlanıyordum. Bir de başka bir yöntem daha vardı chrome eklentisi var chrome tarayıcı açıksa vps de telefon üzerinden uygulama yardımıyla bağlanıyordu.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •