Sayfa 242/802 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 6415 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Tahta yapıcıyı tebrik etmek gerekiyor çok güzel bezdiriyor. Bir babayiğit de yok ki gelsin süpürsün..

2.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Tahta yapıcıyı tebrik etmek gerekiyor çok güzel bezdiriyor. Bir babayiğit de yok ki gelsin süpürsün..
    Mutlaka girmek isteyen babayiğitler vardır da alacak malı bulamadıkları için girmiyorlardır diye düşünüyorum.
    Böyle sığ tahtalar sahiplerinin keyfine bağlı oluyor, arsa satışıymış, ihratmış, kapasite artırıymış, ralliymiş, bilançoymuş hepsi hikaye. Bir sürü batık şirketin gösterdiği performansı bile gööstermiyor, haberle devre kesecek bir hareket bekliyorduk ama boş çıktı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Benim ana kağıt klmsn. 9 dan beridir bekliyorum. Ağustos Eylül bezdirmekten kan kusturdu şimdi 18 hala satmadım. Bu finansallarla bezdiremezsin mal kaptırırsın. Bu sene 9 u görür diyordum ama hedef kesinlikle daha büyük.. Bakalım nereye kadar baskılayacan.. Alıştık beklemeye seni de bekleriz pozisyon artırarak..

4.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Benim ana kağıt klmsn. 9 dan beridir bekliyorum. Ağustos Eylül bezdirmekten kan kusturdu şimdi 18 hala satmadım. Bu finansallarla bezdiremezsin mal kaptırırsın. Bu sene 9 u görür diyordum ama hedef kesinlikle daha büyük.. Bakalım nereye kadar baskılayacan.. Alıştık beklemeye seni de bekleriz pozisyon artırarak..
    Beklentisi varsa bekleriz, 2020 kapasite artışının bilançolara yansımasını bir görelim, arsa satışı var sonuçlanmasını bekleyeceğiz.
    Dursun bir kenarda bakalım, ederine birgün gelecektir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Benim ana kağıt klmsn. 9 dan beridir bekliyorum. Ağustos Eylül bezdirmekten kan kusturdu şimdi 18 hala satmadım. Bu finansallarla bezdiremezsin mal kaptırırsın. Bu sene 9 u görür diyordum ama hedef kesinlikle daha büyük.. Bakalım nereye kadar baskılayacan.. Alıştık beklemeye seni de bekleriz pozisyon artırarak..
    önerim

rakamlar belirtmeyelim. ve altına ytd yazarsanız suç unsuru oluşmaz.

yatırm tavsiyesi değildir

atıp tutarken ACSEL ddgözden ırak etmeyin ( 3.63)

ytd

7. Bugun biraz aldim hayirli olur insallah...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 242/802 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •