Sayfa 235/937 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Iskurda 253 bine dayamış alıcı... Hısse gerekli tum mesajı veriyor... Sanırım bu fıyatlardan bile arttırabiliriz.......
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. İskur neden yukselmiyor. Dun kapanışta 3 lot vardı 300 e kadar.
    Yakın zamanda bir gelişme olacaksa, neden çizmediker. Bulmuşsun kademede 3 tane işkur!!
    Haa işa yerine ilb alınmasını makul karsıkarım. O ayrı. Ama iskurda , isb deki çıkılı görememek beni kıllandırıyor.

3. Belkide kendi malıdır sn distortion.. Nereden biliyoruz başkasına ait olduğunu en basit mantıkla...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Belkide kendi malıdır sn distortion.. Nereden biliyoruz başkasına ait olduğunu en basit mantıkla...
    Sayın kwon, mal toplayan adam kendi malını göstermelik de olsa satışa koyar mı? İşkur bu. Biri alıp gecse ne olacak?
    Robota baglanmış derinliği olan tahta olsa tanam. Kendi malını da satar alır vs.

Haa kendi malıysa, altı saglam tutup yukardan satmış olayım diye koyar ancak. Bu da sıkıntılı işte. Niye satar?
    Sesli düşünüyorum. Lütfen yanlış anlamayın

5. Bence herşey gayet yolunda ilerliyor, lıkıd olan ve hareket kabiliyeti en iyi olan toplaması en rahat olan senet malum btr o yuzden hareketleri daha çok orada izliyoruz... Iskur ve btr den mal almak çok zor kaldıkı ky nın gucu suan için btr ye yeter diğer senetler zor... Tahtacı harıc pek kimsenin yanaşabıceğini sanmıyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by distortion Yazıyı Oku
    İskur neden yukselmiyor. Dun kapanışta 3 lot vardı 300 e kadar.
    Yakın zamanda bir gelişme olacaksa, neden çizmediker. Bulmuşsun kademede 3 tane işkur!!
    Haa işa yerine ilb alınmasını makul karsıkarım. O ayrı. Ama iskurda , isb deki çıkılı görememek beni kıllandırıyor.
    Bu soruları sora sora 250 binlere dayandı..
    50 bine çıktığında niye gitmiyor diyorduk..
    100 oldu 150 oldu..
    Kademelerde satıcı hep fazlaydı..
    Ya bu iş olacaksa tahtayı niye çizmiyorlar dedik durduk..
    Haber ayyuka çıktıysa B ye saldırmaları normal.Daha rahat alınıp satılabiliyor..
    Zaten kurucu hissedeki fiyatlar sanal..
    Bu iş çözüldüğünde farki anlaşılacaktır..
    Unutmayalım İMHA BİLE OLACAKSA BİR GÜN ÖNCEDEN BİLE SATICI OLACAKTIR..
    Satıcı hep olacak..
    İnşaallah hepsi çok çılgın fiyatlanır.İster B olsun ister A olsun yükselmesi her zaman hepsi için iyidir..
    Eğer FISILTILAR DOĞRUYSA fiyatlar hiç durmayabilir..
    Belkide geri gelip dinlenir..
    Ben hala BALİNALARI bekliyorum.Tahtayı alıp götürecek ağaları..
    Önemli olan finalde hissede olabilmektir..
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR...YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bahsettiğiniz fısıltılar nedir sn FIBONACCI

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Btr şuan 40 bıni gösteriyor arkadaşlar, kapanışta sürpriz yapacaklar mı??... ...
     Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Bu soruları sora sora 250 binlere dayandı..
    50 bine çıktığında niye gitmiyor diyorduk..
    100 oldu 150 oldu..
    Kademelerde satıcı hep fazlaydı..
    Ya bu iş olacaksa tahtayı niye çizmiyorlar dedik durduk..
    Haber ayyuka çıktıysa B ye saldırmaları normal.Daha rahat alınıp satılabiliyor..
    Zaten kurucu hissedeki fiyatlar sanal..
    Bu iş çözüldüğünde farki anlaşılacaktır..
    Unutmayalım İMHA BİLE OLACAKSA BİR GÜN ÖNCEDEN BİLE SATICI OLACAKTIR..
    Satıcı hep olacak..
    İnşaallah hepsi çok çılgın fiyatlanır.İster B olsun ister A olsun yükselmesi her zaman hepsi için iyidir..
    Eğer FISILTILAR DOĞRUYSA fiyatlar hiç durmayabilir..
    Belkide geri gelip dinlenir..
    Ben hala BALİNALARI bekliyorum.Tahtayı alıp götürecek ağaları..
    Önemli olan finalde hissede olabilmektir..
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR...YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Evet abi kuru yukseltecek balinalar. B deki genelde kucuk yatirimci. Bugun cogu insan 50 bin cikarir ama ky ise kur icin 300 bin cikaramaz. Orana hedef kitle daraliyor. Bence ondan ayni orsntida gitmiyor. B den cikip kura gecmek isteyrnlerde var . Kur elbette bugun yarin yukselecek. Yukselmeye girdiginde hacmi takip etmek lazimm hacimli yukseliyorsa guzel olur.yatirim tavsiye degildir.

Sayfa 235/937 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •