Originally Posted by Webster Olsun yine de 0.41 getirecek diyorum Hadi hayirli ugurlu olsun Bence eksi gelecek bu sefer Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Bence eksi gelecek bu sefer Sent from my iPhone using Tapatalk Burakim gardasim Ons aldilar bana guven😀😀😀
Originally Posted by admustafa Şöyle bir post atamadım üstadım Gömülü tablo birkez deneyeyim dedim olmadi Syn admustafa 1 haftalik daha tabloyu paylasima acmanizi arz edecegim Kaydedemeyen kisiler varmis
Originally Posted by admustafa Şöyle bir post atamadım üstadım Gömülü tablo birkez deneyeyim dedim olmadi evet sizden ricamiz 1 hafta daha paylasima acarmisiniz
Originally Posted by Webster Burakim gardasim Ons aldilar bana guven[emoji3][emoji3][emoji3] Hadi inşallah[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Güncel ipv fiyatı ve getirisi/ yada göturusu nedir?
Originally Posted by burak1987 Hadi inşallah[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk Gardasim farkindamisin bende hep rakamla aciklama var sallama yok Simdi kafani cevir dolardaki selaleye bak Yarin arti 2 geliyor 😀😀😀
Originally Posted by aydinc Güncel ipv fiyatı ve getirisi/ yada göturusu nedir? Aydin kardesim hg
Forum Rules
Yer İmleri