-

Originally Posted by
servetbey
AIS getirisi oldukca dustugu icin bugun satis emri verdim ben dostum
getiri neye gore hesaplanıyor biliyormusunuz...riski düsük fon diye girdik ilk zamanlarda iyi giderden getiriler mehter marşı gibi bi ileri iki geri olmaya başladı..
-
Anlasmada imzalandi bu mk onsu ne istiyorda daha cikiyor
Fisek atmis...
Hadi ons cikiyor dolar neden dususu birakip cikisa gecmis
Pirketleri kirdiniz neden akuyu caldiniz
-
Bakin ustadlar bu mesajimla birlikte bu basliga 5.795 inci ileti yazilmis olacak
Burada onemli bir mesaj var
Dolar yarin 5.795 e mi dusecek acaba?
-

Originally Posted by
myfinans
TCD'de tehlikede o zaman.

TCD hepsiniz satan zaman satmadim kar da ettim
2 ay once girdim 10% karda simdi nazar degmesin
Sizde loan paa bende olsaydi forum yerine simdi brooklyni geziyordum
-
Uzun zamandır foruma uğramıyordum mevduatçı kalmamış herkes foncu olmuş maşallah. Bende baktım mevduat hayır getirmeyecek yine borsaya ufaktan da hisse fonlara giriş yaptım. Asıl konuya gelince dikkatimi çekti sizlerle de paylaşmak istedim; Fiba enteresan bir şekilde %12 kiraz hesap faizini bugün 12,50 çıkarmış. Sanki MB faizde değişikliğe gitmeyecek gibi bir resim oluşturdu kafamda.
-

Originally Posted by
MobilMedya
Uzun zamandır foruma uğramıyordum mevduatçı kalmamış herkes foncu olmuş maşallah. Bende baktım mevduat hayır getirmeyecek yine borsaya ufaktan da hisse fonlara giriş yaptım. Asıl konuya gelince dikkatimi çekti sizlerle de paylaşmak istedim; Fiba enteresan bir şekilde %12 kiraz hesap faizini bugün 12,50 çıkarmış. Sanki MB faizde değişikliğe gitmeyecek gibi bir resim oluşturdu kafamda.
Sadece fiba degil
Bugun hepsi bana israrla msj attim
Dediginiz gibi bir gariplik ben de hissettim...
Garantinin mesaji guldurdu
En yuksegi yine biz veriyoruz deyip 8.5 yazmislar 😀😀😀
-
Bu Işık Ökte beni acayip gaza getiriyor kısa sürede 125-130 bin diyor adam 1 ay içinde 2.2 cent kesin falan diyor
-

Originally Posted by
mrfatih
Bu Işık Ökte beni acayip gaza getiriyor kısa sürede 125-130 bin diyor adam 1 ay içinde 2.2 cent kesin falan diyor
Benimde beklenti o zaten. O seviye gelince biraz kar almak lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri