Sayfa 369/899 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    %40 civarı düşmüş. soda ondan gitmiyor.

bunların sodayla ne alakası var ki? metal bi kere bunlar ayrıyetten şişecam grubunun ürünleri değil. insanları yanıltıcı bilgiler vermeyin. ararım spk'yi.

paşabahçe küllük fiyatları 20 lira civarı. züccaciye piyasası biraz daha farklı olabilir. onlar kontratla alım yaptıkları için spot piyasa onları bağlamaz. en güvenilir kaynak n11'den takip etmenizi öneririm.

2. Evet, NSHYDN bey yanıtınızı bekliyoruz.

31 Temmuz 2018 de satmıştım hisselerim 6.51 den. Elimde sadece 4.66 (küsaratı satamıyorum diye 4 tane sonradan aldım[emoji23])lot kalmıştı. Şu aralar gözüme güzel gözükmeye başladı tekrar girsem diye ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Y. T. D.

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Evet, NSHYDN bey yanıtınızı bekliyoruz.
    Hep alim yapan kene lakapli abi gene alsa da az hareketlense keske.

Simdi endeksi sallamiyor ama duserken eslik edecek gibi bir hali var.

5.  Alıntı Originally Posted by Tndkbrybnc Yazıyı Oku
    31 Temmuz 2018 de satmıştım hisselerim 6.51 den. Elimde sadece 4.66 (küsaratı satamıyorum diye 4 tane sonradan aldım[emoji23])lot kalmıştı. Şu aralar gözüme güzel gözükmeye başladı tekrar girsem diye ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Y. T. D.
    Sn tanıdık bir yabancı,
    Lot altı sorunu bende de var. Lot altı hisse sahipleri birleşip parti kursak en az %10 oy garanti, satsan satamıyosun, 1 lota tamamlamak için eksik parçayı alsan alamıyorsun kaldı öyle elimizde.

Emeklilikte yaşa takılanlar gibi hissede lot altına takıldık. Lot altlarını toplasak 30 mn lot eder, aslında büyük bir gücüz, hisseyi istesek hoplatabiliriz birlik olursak ama sistem izin vermiyor buna. Dıj güjlerin oyunu hep. Nasdaq ile Bist birleşince lot altı olayı kalktı.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Evet, NSHYDN bey yanıtınızı bekliyoruz.
    sn yurigagarini ayın dünyadan görünmeyen yüzünü keşfetmeye davet ediyorum. SODA firması küllerinden küllük üretiyor. metalin külü olmaz mı hiç. kül sadece odundan mı olur kardeşim. herkes işini yapsın. bak sn tndkbrybncsafkjdshfşsdalgjhş bey ne kadaa güzel yazmış gözükmeye başladı demiş. bu uç ya da baş verdi anlamına gelir. tekrar girsem mi diye düşünüyor. girsin abi hazırlıkları tamamsa. elinde de varmış zaten bir miktar. sattığı tarih de manidar zati.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Sn tanıdık bir yabancı,
    Lot altı sorunu bende de var. Lot altı hisse sahipleri birleşip parti kursak en az %10 oy garanti, satsan satamıyosun, 1 lota tamamlamak için eksik parçayı alsan alamıyorsun kaldı öyle elimizde.

Emeklilikte yaşa takılanlar gibi hissede lot altına takıldık. Lot altlarını toplasak 30 mn lot eder, aslında büyük bir gücüz, hisseyi istesek hoplatabiliriz birlik olursak ama sistem izin vermiyor buna. Dıj güjlerin oyunu hep. Nasdaq ile Bist birleşince lot altı olayı kalktı.
    Sn: Osman bey lot altı işlemleriniz için çalıştığınız kuruma dilekçe yazıp lot altı pazarında satılmasını sağlaya bilirsiniz. Aynı durum bende fazlasıyla var idi kuruma hisse isimleri ile ilgili dilekçe yazdım arka bahçeyi temizlediler..

Yazdıklarım kişisel düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın...

Alıntı Originally Posted by Blue_night Yazıyı Oku
    Sn: Osman bey lot altı işlemleriniz için çalıştığınız kuruma dilekçe yazıp lot altı pazarında satılmasını sağlaya bilirsiniz. Aynı durum bende fazlasıyla var idi kuruma hisse isimleri ile ilgili dilekçe yazdım arka bahçeyi temizlediler..

Yazdıklarım kişisel düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın...
    Adi Lotalti Osman'di bir ara. Lotalti A.S'yi bile kurup insanlarin lotlarini alip satmayi dusunuyordu. Ne yapacagini bilir.

Sayfa 369/899 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •