Originally Posted by Jakiro Üstadlar bu haberin başlığıyla içeriği uyuşmuyor sanki yada ben anlayamıyorum. Başlıkta 108 milyon dolarlık satış diyor ama veriye baktığımızda yabancıların elindeki hisse senedi miktarı yaklaşık 1,5 milyar dolar artmış. Neyi kaçırıyorum acaba? Hisse değer artışlarını
üstadlar düzeltme 140 binde gelsin kendim için bir şey istiyorsam neyim
Originally Posted by Webster Yarindan sonra 19 da geri acilacak 23 e kadar viop devam edecek Deneme suresi sonunda istikrar alinirsa Bistte gece acik olacakmis Bistte pozitif mi yansir
Originally Posted by mrfatih üstadlar düzeltme 140 binde gelsin kendim için bir şey istiyorsam neyim Grafikte 140.000 diyor ama yazıda limitli yukarı diyor. 130.000-135000 arası olur herhalde Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by paramanya Bistte pozitif mi yansir Hakan atilla fikri Pozitif yansiyacagi kacinilmaz gibi... Amac abd ile uyumlu calismak...
Bu bist yemin ediyorum super Duzeltme bekleyenlere muck yapiyor Duser gibi yapip geri cikiyor 😀😀😀
Originally Posted by Webster Bu bist yemin ediyorum super Duzeltme bekleyenlere muck yapiyor Duser gibi yapip geri cikiyor 😀😀😀 Kral grip olmuş gibi ama
Originally Posted by YapraksızYonca Kral grip olmuş gibi ama Bugün +2 getirmezse satarım topunu. [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer İmleri