Originally Posted by burak1987 Cümleten geçmiş olsun. Sonunda başladı. Seans çabuk kapansın Sent from my iPhone using Tapatalk artıya geçti tekrardan son dk ler ürkütüyor sabahtan beri tık yok son 1 saat ekrana kitletiyor
Originally Posted by mrfatih artıya geçti tekrardan son dk ler ürkütüyor sabahtan beri tık yok son 1 saat ekrana kitletiyor İnvestingde boş yere kumarhane demiyorlar[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 İnvestingde boş yere kumarhane demiyorlar[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk walla öyle +1 den ne çabuk geldi eksilere...benim alış sanıyorum bu akşam oluşan fiyattan gelecek
Originally Posted by burak1987 İnvestingde boş yere kumarhane demiyorlar[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk Unutmayin borsa bir yalandir
Originally Posted by burak1987 İnvestingde boş yere kumarhane demiyorlar[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk siz %50 çıkış yapmışmıydnız bugün?
Originally Posted by mrfatih siz %50 çıkış yapmışmıydnız bugün? Yok çıkmadım. Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer İmleri