Arama sonucu : 7985 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Onu bunu bos verin beylerde yatirimlik aldigim bir evim var bana akil verin bakalim su an o ev satilir mi yoksa biraz daha beklemelimiyim. Ne dusunuyorsunuz bu konuda?

2.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Onu bunu bos verin beylerde yatirimlik aldigim bir evim var bana akil verin bakalim su an o ev satilir mi yoksa biraz daha beklemelimiyim. Ne dusunuyorsunuz bu konuda?
    Bence kiraya verin satmayın,mülk mülkdür.Ama illaki satma niyetiniz varsa mart sonu ile temmuz başı arası satarsanız en yüksekten satmış olursunuz.....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Faziler konsunda tereddütlerim var acaba daha duser mi?
     Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Bence kiraya verin satmayın,mülk mülkdür.Ama illaki satma niyetiniz varsa mart sonu ile temmuz başı arası satarsanız en yüksekten satmış olursunuz.....

4.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Onu bunu bos verin beylerde yatirimlik aldigim bir evim var bana akil verin bakalim su an o ev satilir mi yoksa biraz daha beklemelimiyim. Ne dusunuyorsunuz bu konuda?
    Bizim elden çıkarmayı düşündüğümüz birkaç daire var ayıptır söylemesi.
    Hatta bir tanesini almak isteyen bile var. Fakat şu anki düşük fiyatlardan hemen satmayı düşünmüyoruz.
    Fiyatların yeniden yükselmesi zor. Ama en azından bekledikçe kendini biraz daha amorti ediyor (kiralarla)
    Satış için kendime verdiğim mühlet önümüzdeki 10 yıl.
    Semtteki kiracı profili değişirse daha erkene çekebilirim.

Yine de kararınızı etkilemiş olmayayım. Stratejim yanlış da olabilir.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hatta bir tanesini almak isteyen bile var. Fakat şu anki düşük fiyatlardan hemen satmayı düşünmüyoruz.
    Fiyatların yeniden yükselmesi zor. Ama en azından bekledikçe kendini biraz daha amorti ediyor (kiralarla)

coluk cocugunuz var ise satmanızı tavsıye etmem. çoluk cocuk yok ise satın tabi mezaramı goturceksınız

6.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku

Tesekkur ediyirum benim icin fikirler onemlidir. Bir sure daha bekliyelim belki bi faiz indirimi ve ev fiyatlari biraz belki kipirdaya bilir.

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku

Ben olsam şöyle bir hesap yapardım evimin şimdiki fiyatıyla ne kadar dolar alabiliyorum, bir sonraki döviz şokunda elime ne kadar dolar geçecek? Mesela dolar 10 lira olduğunda.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •