Sayfa 95/967 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 753 - 760 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by eaglexx Yazıyı Oku
    Buradayız sayın Balife beklemeye devam kapanış 2.63 oldu bu arada.
    Güzel hayırlısıyla çıkarken tavan tavan kende görüşelim eaglexx

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    *Brüt kar= 2016/3 31.938.221-2017/3 41.541.402

Brüt karda %30 artış var. Ayrıca ciro %25 artarken brüt karın %30 artması Satış maliyetlerinin de düştüğünü göstermektedir.

Yine ayrıca ölü bir sezonda bu şekilde bir artış satışlarımız 2. ve 3. çeyrekte nerelere gelebileceğinin işareti olarak ta sayılabilir.
    Merhaba arkadaşlar. Bir süredir işlerimin yoğunluğu yüzünden yazamadım. Arkadaşlar sağolsun eksiğimi kapatmışlar.

Sn.Ersin beyin açıklamaları ve azmi benim 2.ve 3.çeyrek satışlarına olan inancımı arttırıyor.

620 milyon yıllık ciro hedefine istinaden 2. çeyrek satışının 280.000.000 civarına çıkması ve brüt satış karının 85 mil olması muhtemeldir.

Yine faaliyet karımızın 45 mil civarlarına çıkması ile birlikte ersin beyin dediği gibi sektörde bir numara olma hedeflerimiz çok çok yakındır.

Burada bir bebek var büyüyen. Arada ayağı tökezleyecek tir. Ancak gün gelecek koşacaktır. O günler çok çok yakındır.

Sevgiler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

3. *Şu kağıt gitmeyecek hangisi gidecek. Faliyet karında muhteşem artış ve her hafta mağaza açılışı ilerde muhtemele güzel karlar ve gelecek. Piyasa başka ne ister.

Gidelim Tüpraş alalım herşeyi oturmuş.

Ama mesele tüpraş gibi "olmuş" bir kağıdı almak mı ??

Yoksa ilerde benzer büyümeler kaydedebilecek yani "olacak" senetleri bulup yatırım yapmak mı ???

Benim meselem 2.cisi.

4. *Benim için günlük hareketler önemsizdir.

Tek odaklandığım bir şey vardır o da orta uzun vade senedin geleceğidir. Sadece bunu merak eder ve yatırımlarımı yaparım.

5. Doğtaş, geçen yıla oranla 10 kat büyüdü!
    12.05.2017

Döviz kredisiyle Kelebek’i de bünyesine katan Doğtaşâ€™ta, döviz kurlarındaki hızlı artış nedeniyle kambio zararı oluştuğu, ancak şirketin, finansman gelirleriyle birlikte 2017 ilk çeyrekte 21 milyon TL vergi ve finans gideri harici kar elde ettiği ve bu rakamın da firmanın geçen seneye göre 10 kat büyüdüğünü gösterdiği öğrenildi.

Doğtaş-Kelebek mobilyanın ilk 3 aylık konsolide net karı -1.1 milyon TL olarak açıklandı. Bu Rakamın geçen seneye göre satışlarında yüzde 30’luk bir artışa tekabül ettiği ifade edildi. parahaberi.com’da yer alan bilgilere göre; 2016 ilk çeyreğe göre ise şirket 83 milyon satışa karşılık 105 milyon ciro gerçekleştirdi. 2017 yılına hızlı başlayan firma 36 milyon TL lik projeli aldığı işlere karşılık 200 Milyon TL lik te projeli iş teklifi verdi.Kamuyu aydınlatma platformuna yapılan açıklamada Türkiye’nin önde gelen firmalarından aldığı ciddi projeli işleri var. 2017 yılında imzalanacak olan projeli iş tutarının 100 milyon TL yi geçmesi bekleniyor. 36 milyonluk aldığı işe karşılık toplamda 200 milyon TL lik teklif veren firmanın verilen tekliflerin en az yarısını imzalaması bekleniyor.

Kambio zararı bilançoda, favök karını saklıyor
    Doğtaş Mobilya döviz kredisiyle Kelebek mobilyayı satın aldığını satınalma zamanında duyurmuştu. Döviz kurlarındaki hızlı artış şirkette kambio zararı oluşmasına sebep oldu. Fakat Şirket, finansman gelirleriyle birlikte 2017 ilk çeyrekte 21 milyon TL vergi ve finans gideri harici kar elde etti. Geçen sene ilk (2016) çeyrekte 2.9 milyondu.Bu da firmanın geçen seneye göre 10 Kat büyüdüğünü gösteriyor.

Hisse performansınada yansıdı
    Güçlü sermaye yapısından dolayı oluşan kur farkı zararını bertaraf edebilen şirket yeni yönetimiyle birlikte yukarı yönlü ivme için kollarını sıvadı. 1.35-40 lı seviyelerden artan ciro ve karlılık oranlarıyla yatırımcıların ilgisini çeken DGKLB hisseleri son iki ayın en çok kazandıran hissesi oldu. Şirket hisseleri 2 katın üstünde bir artış ile 3.10 seviyelerine kadar yükseldi.

Dünya devi de büyük resmi görüp mobilya devini seçti.
    Uluslararası piyasalarda yatırım gurusu olarak bilinen Franklin Templeton Yönetim Kurulu Başkanı Mark Mobius, temmuz ayında verdiği demeçlerde Türkiye piyasalarında yatırım fırsatları arayışında olduklarını açıklamıştı. Kişisel olarak Türkiye’ye daha yakından baktıklarını da ifade eden Mobius, yatırım fırsatlarını değerlendirdiklerini söylemişti. Buna karşılık ilk yatırım olarak Türkiye’nin en köklü firması olan Doğtaş-Kelebek Mobilya’yı tercih etti.Genel Müdür Ersin Serbes bir milyar ciro hedefi açıkladı. 2017 yılında 600 milyon ciro yapacağını hedefleyen şirket 2018 yılındaki hedefini ise 1 milyar TL ye çıkardı.

http://www.canakkaleolay.com/Dogtas-...-buyudu--38981

6. İki mağaza, iki açılış
    DHA13 Mayıs 2017 - 10:45Son Güncelleme : 13 Mayıs 2017 - 10:45
    İki mağaza, iki açılış

İki mağaza, iki açılış
    PAYLAŞ

Flip

Yorum yazA

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - MOBİLYA sektörünün ünlü markası Doğtaş ve Kelebek Mobilya'nın Aspendos şube açılışları gerçekleştirildi.

Açılışa Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş Kelebek CEO'su Ersin Serbes, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Doğtaş ve Kelebek Mobilya Mağazaları Aspendos Şubeleri'ni Antalya'ya kazandıran Yaprak Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Yaprak ile oğulları Erdem, Erhan, Erzem Yaprak ev sahipliğini yaptı.

Doğtaş markasının 45 yıllık bir geçmişi olduğunu anlatan Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "Kelebek Mobilyamız Cumhuriyet tarihinin en köklü kuruluşlarından biri ve 82 yıllık geçmişe sahip" dedi.

Doğtaş'ın yurt içi ve yurt dışında 200'e yakın satış noktasının bulunduğunu sözlerine ekleyen Doğan, "110 Kelebek mobilya, 50 farklı Kelebek Mutfak mağazası bulunuyor. Doğrudan 1360, dolaylı olarak 10 binin üzerinde çalışanımız var" diye konuştu.

Yıl sonuna kadar yurt içi ve yurt dışında 44 yeni Doğtaş, 41 yeni Kelebek Mobilya mağazası açma hedefleri olduğunu hatırlatan Doğan, "Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında yer alıyoruz. Markalarımız geride bıraktığımız ay Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından 'Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma' ödülüne layık görüldü" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından her iki mağazanın giriş kapısında ayrı ayrı açılış kurdelesi kesildi. Davetliler, açılışın ardından mağazaları dolaşarak ürünler hakkında bilgi aldı.

http://www.hurriyet.com.tr/iki-magaz...cilis-40456573

7. “Markamızı uluslararası arenada daha fazla duyurmaya çalışacağızâ€
    14.05.2017

Türk mobilyasını yurtdışında da başarıyla temsil eden Doğtaş Kelebek Mobilya, İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen 2016 yılı En Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni’nde “Mobilya Sektörünün Başarılı İhracatçısı Ödülü’nü aldı! Doğtaş Kelebek Mobilya, sektördeki gücünü ve başarısını bu ödülle bir kez daha pekiştirmiş oldu.

10 Mayıs’ta Büyük Kulüp’te düzenlenen törende, Doğtaş Kelebek CEO’su Ersin Serbes’e mobilya sektörünün 2016 yılı başarılı ihracatçısı ödülünü Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükelçi takdim etti. Türk mobilya sektörünün öncü firmalarından Doğtaş Kelebek, her geçen yıl büyüyen, dinamik ve yenilikçi yapısıyla dikkat çekiyor. Global pazardaki konumu gittikçe güçlenen Doğtaş Kelebek, ihracata yönelik çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. 2017’de yüzde 50 büyüme hedefleyen firma, yüzde 10 civarında olan yurtdışı payını da yılsonunda yüzde 15’e çıkarmak istiyor. Ödülle ilgili açıklama yapan Doğtaş Kelebek CEO’su Ersin Serbes; “Ustalıkla tasarladığımız ürünlerimizi, yurtdışındaki yatırımlarımızı ve yaygınlığımızı artırarak, uluslararası pazarlara tanıtma gayreti içerisindeyiz. Bu yılki ihracat hedeflerimiz de yüksek. Yeni pazarlara açılarak; dünyada yayılmaya, Doğtaş ve Kelebek gibi iki değerli markamızı uluslararası arenada daha fazla duyurmaya çalışacağız. Şu anda yurtdışında 32 ülkeye aktif ihracat gerçekleştiren ve yurtdışında 50 satış noktası bulunan bir firmayız. Geçtiğimiz ay Çin’de katıldığımız fuarda, Pekin merkezli bir firmayla prensipte anlaştık ve 4 yıllık iş planı ile pazara giriş stratejimizi belirledik. Deniz aşırı ülkelerin markalarımıza yoğun ilgisi var. Yaptığımız işbirlikleriyle Türkiye’nin prestijli mobilya şirketi olma yolunda yine büyük adımlar atmak istiyoruz. Türkiye’nin başarılı ihracatçıları arasında yer alarak ödüle layık görüldüğümüz için bir kez daha gurur duyduk. Ödüller başarılarımızı pekiştiriyor. Bu motivasyonla çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz†dedi.

http://www.canakkaleolay.com/-Markam...daha-faz-38995

8. https://twitter.com/davutdogan/statu...92187286605825

Davut Doğan‏ @davutdogan 3 dk.3 dakika önce
    Daha fazla
    İşte Dünya markası olmaya doğru giden yol...Kenya bayimizin kampanyası.@Dogtas

Adsız.jpg

Bazıları hayal eder doğtaş yapar

Sayfa 95/967 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •