Sayfa 834/1001 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rza35 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar. Yeri burası mı bilmiyorum ama bir sorum olacaktı. Tefaş fonlarında alım satım işleminin aynı gün olduğu yazılmış fakat ben yeni olduğum için tam anlayamadım. Banka üzerinden farklı bankanın fonunu satın al emri verdim geçen hafta 2 gün sonra gerçekleşti. Şimdi fon kara geçmiş bunu satış emri verdiğimde 2 - 3 gün sonrasını gösteriyor. Bu fonu alım emri verdiğimde o anki fiyattan mı alıyor yoksa işlemin gerçekleştiği esnadaki fiyattan mı? Ve satarken emri verdiğimiz değerden mi satıyor yoksa emrin gerçekleştiği zamandaki fiyat üzerinden mi oluyor?
    Valor t1 se ertesi gunki sabah tefas fiati
    Valor t2 seikinci gunku tefas sabah fiatindan saat 14 de hesaba gecer

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Jalenin kagitlarimi

kardemird-şişe-petkim-soda var

3. Faiz indiriminden sonra
    Pff.ler gunluk % 0.025 e dusmus

Tacirler bülten

.
    Endeksteki görünümü teknik açıdan incelediğimizde Perşembe günkü yüksek volatilite ve hacimden sonra Cuma günü işlem hacmi ve volatilite belirgin bir düşüş gösterdi. Böylece zayıflık 121.000 seviyelerindeki desteklerde son buldu. Cuma günü kapanışa doğru desteklerden tepki gerçekleştirirken günü bitirmiştik. Bugünde 121.850/122.000’ne doğru tepki ile açabiliriz. Son bir haftadır momentumun güç kaybettiğini görüyoruz ama şimdiye kadar bir düzeltmeyi tetiklemedi. Yatay trend içerisinde düzeltme tamamlanması durumunda kısa vadede 122.400 kırılması ile yeni bir ralli başlangıcı olabilir. 120.000 kısa vadeli işlemler için stop noktasıdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Teşekkürler bilgilendirme için. Yani kesin kar zarar valör tarihinde belli oluyor. Pek iyi olmadı bu benim gibi bir acemi için. +'yı görüp çıkmak diye bir şey yok demek ki.

6. borsa 130.000'a gıdım gıdım çıkarsa TCD ve bizim için çok kötü olur
    zigzag çizmesi lazım borsanın yoksa bu haliyle çok eksi görürüz gibi.

bir ihtimal elindeki eksi hisseleri tutup yükselmesini bekliyor olabilirler , yani + gelirse çok yüksek bir + gelebilir.

7. 9K ZPC, 22K OPB ve 40K TPF için alış verildi

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dolar 5,70 olsun millet hisseyi tepe fiyattan bize satar sonrada ucuz dolarını alır çeker gider.
    BİST'te elimizde patlar.
    Nereden çıktı bu 5.70 hayal dünyasında yaşamayın. Her şeye zam geldin ama dolar düşsün. En güzeli istikrarlı bir şekilde yükselmesidir.

Sayfa 834/1001 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •