Sayfa 383/899 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    hadi soda hadi bıktırdın yüzüklerin kralını

3. Hacim cok yuksek onceki gunlere gore suan 55 milyonu gecti

y.t.degildir.

4. merhaba arkadaşlar soda 6,5 i aşarsa yükseliş 7 tl lere kadar beklenir. şu an hareketlenmeyen tek hisse

5. Ben 2/3 verdim valla güzel para çok kısa sürede, bundan ismen'deki pozumu artırdım o kağıdın potansiyeli de yüksek, 1/3 devam teşekkürler SODA...

1/3, sırf başlıktaki goygoyu muhabbeti izlemek için bile tutulur

Bu arada aktiften sattım harbi tek kademe oynatamadım vay bana vaylar bana...

6.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku

Benim SODA alma nedenim İş holdingin defansif olması
    Abi defansta Serciyo Ramos iyidir, defansif oyuncu alirsan onu al bence. Biz atak, golcü oyuncu aliyoruz. Maksat berabere kalmak degil yenmek bol gol.atmak istiyoruz. İşte bunun icin de parami 3'e bölüp METRO, VANGD ve METEM'e yatirdim. Go go go hep gooo.

Alıntı Originally Posted by hagsn Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar soda 6,5 i aşarsa yükseliş 7 tl lere kadar beklenir. şu an hareketlenmeyen tek hisse
    Tesekkurler üstad, cok guzel bir analiz. Takipteyiz.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben 2/3 verdim valla güzel para çok kısa sürede, bundan ismen'deki pozumu artırdım o kağıdın potansiyeli de yüksek, 1/3 devam teşekkürler SODA...

1/3, sırf başlıktaki goygoyu muhabbeti izlemek için bile tutulur

Bu arada aktiften sattım harbi tek kademe oynatamadım vay bana vaylar bana...
    ismen genelde mart ayı sonunda temettü veriyor.o döneme kadar ne kadar prim yaparsa iyidir he ayrıca son çeyrek ve açıklayacağı temettü önemli olacaktır son düzlüğe girdi ismen hissesi.son aylarda az da olsa prim yaptı.umarım bedelsiz bölünme olmaz diyeyim.temettü daha iyi. ısmen geri döndüm kar hissede maliyet sıfır bundan sonra temettüsünü alırım.esas ağırlığım ismen hissesi.aylık olarak biriktirdiğim ismen hissesi diyeyim.sakinim artık ismen hissesinde neyse yükselen (nesli tükenen) trend devam eder umarım. ismen hissesi.

Birisi yonetime rica etse de Anadolulu Alp'a tekrar sans verseler. 1 seneyi gecti nerdeyse.

Sayfa 383/899 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •