Aralık hisselerine göre tcd 2,12
Ocak hisselerine göre tcd 1,19 çok fark var
üstadım sağlıktan önemli bir şey yoktur. madem bu kadar sitres yapıyor, hiç gözünün yaşına bakmadan sat. ama acizane olarak derim ki: şayet geçen günlerdeki gibi arkasından bakıp olası yükselişlerde saç baş yolacaksan tamamı yerine yarısını sat. böylece olası yükselişlerde de kazanmaya devam eder, olur da şu anki yükselişin destek noktalarına doğru düzeltmeler olursa da yüksekten sattıklarını daha iyi yerlerden yerine koyup düşüşte de kazanmış olursun. ful girince bir nevi: -ya ölüm, ya istikbal diyorsun. ben şu an yüzde 60 civarı tcd'deyim. olur da endeks geri gelirse, geleceği varsa göreceği de var deyip 119 gibi bir yerden kalan paramla da alım yapıp şu seviyelere yaklaşınca tekrardan satarım. bu tür oyun pilanlarıyla hareket edersen ve üzerine basa basa söylüyorum. paranın yarısını genelde dışarıda bırakarak bu işlere girersen inanıyorum ki sittres mitres kalmayacak. çünkü yükselişte olduğu kadar, düşüşlerde de hayat kurtaracak kurşunların olacak ve nokta atışlarıyla başarıya nişan alacaksın, hayırlı akşamlar ve bol kazançlar dileğiyle
Kapanış itibariyle
Sent from my iPhone using Tapatalk
EIB bakabilecek kimse var mı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri