Originally Posted by myfinans İki oy geldi yukarıda.Yavaş yavaş oylar gelir. Sonuç neyse artık kabul edeceğiz. Şimdilik 2-0 Cafe kısmı mantıklı günlük, anlık, uçuyoruz; kaçıyoruz gibi yorumlar için orası takip edilsin bencede. 3-0
Originally Posted by admustafa Cafe kısmı mantıklı günlük, anlık, uçuyoruz; kaçıyoruz gibi yorumlar için orası takip edilsin bencede. 3-0 [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by admustafa Cafe kısmı mantıklı günlük, anlık, uçuyoruz; kaçıyoruz gibi yorumlar için orası takip edilsin bencede. 3-0 Size katılıyorum. 4-0
Originally Posted by admustafa Cafe kısmı mantıklı günlük, anlık, uçuyoruz; kaçıyoruz gibi yorumlar için orası takip edilsin bencede. 3-0 En guzeli. Bu sekilde olursa belki Kartal ustad ve Maydonuzcu Kamil ustad gibi diger bircok ustadin da faydali yorumlarini gorebiliriz.
Originally Posted by Black Mirror En guzeli. Bu sekilde olursa belki Kartal ustad ve Maydonuzcu Kamil ustad gibi diger bircok ustadin da faydali yorumlarini gorebiliriz. +1 diyorum ben de
Forum Rules
Yer İmleri