Sayfa 8/897 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 57 - 64 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. yarın askıya çıkacakmış 24 şubat askıdan inecek dediler bakalım ne olacak

2. Fazla beklentiye girmeye yok
    Su akar yolunu bulur
    Sel gider kum kalir

3. tahtayi örümcek gibi sarmislar...alan satan arka arkaya farkli kurumdan yapiliyor bi bakiyon garanti tariyor bi bakiyon finans tariyo bi bakiyon tacirler tariyor...bi bakiyon oyak almis bi bakiyon hopp zararina satmus abuk szbuk islemler acaip artti

4.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    tahtayi örümcek gibi sarmislar...alan satan arka arkaya farkli kurumdan yapiliyor bi bakiyon garanti tariyor bi bakiyon finans tariyo bi bakiyon tacirler tariyor...bi bakiyon oyak almis bi bakiyon hopp zararina satmus abuk szbuk islemler acaip artti
    A131 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben kendi insiyatifleriyle bu işlemleri yaptıklarını sanmıyorum. Hepsi planlı, hepsi patron talimatlı. Bu kadar zararına işlemi hiçbir piyasa oyuncusu yapmaz. Ancak talimatla, bir amaç, plan doğrultusunda yapılabilir. Bu patron neyi hedefliyor? Ahh bir bilsek. Yükselecek diye aklı gidiyor.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Katılıyorum.Düşük değerlemeli yeni rapor sümen altındadır.Askı haberi sonrası hemen servis edeceklerdir.

7. 2020 yılı Kartal arsa rayiç değerleri belli olmuş.Kartal Çavuşoğlu-Meşeli Ayazma mevkii için 2020 yılı rayiç değer 2.093,79 TL.
    2019'da 1.881,38 TL idi.
    https://www.turkiye.gov.tr/kartal-belediyesi-arsa-rayic

Geçen yıl ismi cismi duyulmamış Harmoni denilen şirkete yaptırılan kıytırık değerleme raporunda 69.671 m² arazi için 160.260.000 TL değer biçtirildi.(m² si 2.300 TL). Neredeyse rayiç değer kadar.

8. Bir de kotu piyasa.kosullari denmişti şimdi piyasayida katsin degerlerken

Sayfa 8/897 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •