Sayfa 946/1001 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Bugün Webster yok forum sessiz dediği gibi oldu

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Degiskenlerin %60 ini sattim
    Tcd hsa okd

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Değişkenlerde riski az olan içinde hisse olamayan fonlar var bunlar şuan değerli benim için

IBB
    TE3
    TI4
    EIB
    TPF
    EIC
    TI7

bence bir göz atın fikir paylaşbilirseniz sevinirim

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altına ve altın fonlarına yatırım yapanlar dikkatNe olur ne olmaz.

NASA, asteroitte 700 kentilyon dolarlık altın keşfetti, sondaj aracı yolluyor.
    Uzay bilimcilerin ilk tahminlerine göre "Psyche 16" adlı bu asteroitteki altın ve değerli metallerin toplam değeri 700 kentilyon dolar.
    Tedarik artınca fiyat azalır, yani teknik olarak altın dünyaya getirilse ve piyasaya sürülürse, artık altının hiçbir değeri kalmaz.
    https://tr.euronews.com/2020/01/22/n...-arac-yolluyor
    Milyarda biri Dünya'ya getirilebilse altın teneke fiyatına düşer O zamanda getirdiğine değmez

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Değişkenlerde riski az olan içinde hisse olamayan fonlar var bunlar şuan değerli benim için

IBB
    TE3
    TI4
    EIB
    TPF
    EIC
    TI7

bence bir göz atın fikir paylaşbilirseniz sevinirim
    OPB ekleyin

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bugün Webster yok forum sessiz dediği gibi oldu
    önemli olan, sesli veya sessiz olmak değil. faydalı paylaşımların olması üstadım. bazan onlarca sayfa okuyoruz, işe yarar bir paylaşım olmuyor. atışmalar, tutuşmalar, laf atmalar. bunlara hiç gerek yok. şurada hepimiz, çoluk çocuğumuzun rıskını enflasyona yem etmeme mücadelesi veriyoruz. kırıp dökmeye hiç gerek yok, çünkü hepimiz bir diğerimizden bir şeyler öğreniyoruz, selamlar

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    önemli olan, sesli veya sessiz olmak değil. faydalı paylaşımların olması üstadım. bazan onlarca sayfa okuyoruz, işe yarar bir paylaşım olmuyor. atışmalar, tutuşmalar, laf atmalar. bunlara hiç gerek yok. şurada hepimiz, çoluk çocuğumuzun rıskını enflasyona yem etmeme mücadelesi veriyoruz. kırıp dökmeye hiç gerek yok, çünkü hepimiz bir diğerimizden bir şeyler öğreniyoruz, selamlar
    aynen öyle katılıyorum size kendisi faydalı yorumlar yapıyordu o nedenle söyledim

7.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    tahminlerle gerçekleşeni kaydediyordum bir tabloya, dün akşam unutmuşum tahminleri kaydetmeyi
    Malesef üstadım bugünü boş geçmeniz gerekecek veya bugünün getirilerini koyun %100 gerçekleşmiş gibi gözüksün tablonuzda Şaka bir yana googlefinance'da istenilen tarihte kapanış değerleri alan bir formül varmış ama ben çalıştıramadım. Bir kolon daha ekleyip deneyecektim olmadı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Aynen üstad 2009 dan beri bu forumdayım boş beleş tartışmalardan bıktık belli yaştan sonra çekilmiyor zaten,az ve öz olsun yolumuza bakalım.

Sayfa 946/1001 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •