😃 doğru , ama bu hapşırma iyiye de yorulabilirmiş, çünkü ilaç ve teknoloji hisselerinde artış oluyormuş. Sebep de havalarında kullanılacak termal dedektorler ve tabi ki onu üretecek teknoloji şirketleri deniyor. Nerede okudum hatırlamıyorum.
İstanbul'da Çinli bir çift gitmişti hastaneye onları sevk etmişler başka hastaneye ve dün gelmişler ülkeye virüs bulunmuş ilk belirlemelere göre.
Umarım ülkemize yayılmaz.
Ustadim eyv
Dolar ve onsun yarin yerine oturacagini ve bistin direk arti acacagini dusunuyorum
Bugun aslinda cok guzeldi
Hep diyorum
Keske hergun boyle olsa
En guzel risksiz getiri budur
Endeks eksi ama tcd hisseleri hafif arti
0.30 bile yeter...bu sekilde 115 e de gelse kar ederek geliriz
Depar atinca da hergun arti 2 yapar...
Bugun cok guzel kapatti
Endeksi dusuren 12m hacimde 1.2 m ile thy eksi 3.26 ile yapti
Yani thy rayinda gitseydi bugun dahi arti 1 kacinilmazdi
Ytd
Yukaridaki aciklamalarim dahilinde
Virus mirus hikaye
Bist aslinda bugun tarih yazdi...
Keske hergun bunu yapsa...
Duzeltme 2.2m olacakti
Yani hacmin 6 da 1 idi
Buna garanda dahil olursa endeks aslinda arti kapatti...
Hb ustadim
Benim tahminim her zamanki gibi arti 1 😀
Isin sakasi biz bu tablo verilerine gore 0.54 gibi bekliyoruz ama
Durdo
Uluun
Karel
Tcd de yoksa
Eksi yazmasi olagandir...
Gozdenin ben ta..
Ya arkadas bir defada arti yaz ya...
Cansın can yokluğunda ne yazılıyor ne okunuyor ne de çekiliyor.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
😃 doğru , ama bu hapşırma iyiye de yorulabilirmiş, çünkü ilaç ve teknoloji hisselerinde artış oluyormuş. Sebep de havalarında kullanılacak termal dedektorler ve tabi ki onu üretecek teknoloji şirketleri deniyor. Nerede okudum hatırlamıyorum.
İstinyede hapşırmam işe yarayacaksa yarın uygun saati söyleyin hapşırayım.Virus saçmalığıyla endeksi etkilerim.
Yer İmleri