Gercekten basarili fon.teknoloji hisse secimi basarili, giris icin tren kacti bence.ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gercekten basarili fon.teknoloji hisse secimi basarili, giris icin tren kacti bence.ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
performansı iyi giden her fon burda konuşuluyor bunu en çok acc de siz yapmıştınız ve herkesi patlatmıştınız bu kadar başarılı bir fon övülebilir bundada sakınca yok bu farkı anlamamak art niyettir. reklamdır sabah kalkıyor tte akşam yatıyor tte
webster üstadtan başkası ttenin reklamını bu kadar iyi yapamazdı . bundan sonra ağzınızdan çıkan her tte lafını sayıp raporlayacağız burda![]()
portföy hesaplama tablosu
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Herkes farkında zaten mustafa hocam olayın, burada tte alıyoruz dediğimiz zaman dalga geçer gibi bir lira param olsa almam kumar bu fon işte daha neler neler söyleyen kişiler oldu eski mesajları okumanız yeterli geldiğimiz nokta da fon rekor üstüne rekor kırdı şimdi bunu söyleyenler tte alacağım diyor işin komik tarafı bu![]()
Fazla uzatmaya gerek yok tte işini artık düşmesini bekleyeceğiz yeni alımlar için.
Hayatımız bu başlıkta mesaj silmekle geciyor , artık uyarı yapmaktan yorulduk ama siz yorulmadınız . Bundan sonra baslikla alakasız yazılara yada chat turu yazışmalara cezai yaptırım uygulayacağım , bunu açık açık yazayım sonra neden ceza aldım denilmesin .. Lütfen her geldiğimizde 10 larca mesaj siliyoruz , sürekli şikayet geliyor .. Bilginize .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gece saat 1'de MKK'da kontrol eden kalmadı galiba fon fiyatlarını![]()
Yer İmleri