Çýtýr Çýtýr tazecik , isminden belli kalitesi fazla muhatap olmayýn kendisini fasülye gibi bir nimetten zannetmesin..Þimdi cümleten cuma günümüz ve bayramýmýz mübarek olsun ..Amin..Gelelim bizim yýllardýr meyve vermeyen ihlas aðacýna,Bunlarýn zirveside kalmasýn bize saðlayacaðý karýda bir daha ömrüm süreci içinde bu iblisin kaðýtlarýna bulaþmakmý tövbeler tövbesi ne zalim bir kiþilik ne merhametsiz aç gözlü bencil dünyalýða tamah etmiþ bir insan böylesini hiç görmedim gitti gözünü toprak doyursun..Allah aþkýna bakýn borsa þirketlerine fiyat bakýmýndan bunlar gibi yerlerde sürünen varmý hem dünyalar kadar kazançlarý var hem devlete vergi vermiyor çeþitli bahanelerle hemde küçük yatýrýmcýdan yaptýðý yüksek miktarda karlarý kaçýrýyor ben söylemiyorum araþtýrýn bakýn anlayacaksýnýz ne demek anlatmak istediðimi..Umarým bu tip iþadamlarýný Rabbim Allah ýslah eder..Tam altý yýl psikolojimiz bozuldu duman olduk resmen.. Kadir mevlam neylersen güzel eylersin iyi eyler hoþ eylersin bize sabýrlar ihsan eyle..Amin.