Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7968 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kaynana, isbankada ve 8 lira kesmisler, 7-10 bin tl ppf var, onu da ben aliyorum 80-90 lira/ay kazaniyor sadece..

Alıntı Originally Posted by waryemez Yazıyı Oku
    yeni başlık verimli-bol kazançlı olsun.
    YapıKredi bu ay benden MKK 15 küsür TL kesmiş önceki aylar sabit 1TL altı iken, maaş müşterisiyim bir çok avantajından ücretsiz yararlanıyorum; aynı banka ile çalışıp benzer durumla karşılaşan var mı ?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Kaynana, isbankada ve 8 lira kesmisler, 7-10 bin tl ppf var, onu da ben aliyorum 80-90 lira/ay kazaniyor sadece..
    İş bankası sizin meblağa saklama ücreti olarak üç aylık 8,75 tl alıyor. Eğer sermaye 10.000 i geçerse bu kez kesinti 11,25 oluyor.

Hic fon almasa o 80-90 lira da yoktu o yuzden pek takmaz benim kaynana galba bunu...

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İş bankası sizin meblağa saklama ücreti olarak üç aylık 8,75 tl alıyor. Eğer sermaye 10.000 i geçerse bu kez kesinti 11,25 oluyor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    -MKK saklama ücreti
    -MKK hesap bakım ücreti
    -MKK alım satım komisyonu
    olarak 3 ayrı ücret vardır.Ve bu ücretleri Takasbank alır, Tarifesi sabittir.Tarifeyi de daha önce burada 10 kez falan paylaşmıştım.

Bu yüzden bu ücretler bankadan bankaya değişmez.
    Fazla alan banka varsa sizden kafasına göre fazla ücret alıyordur.

Ben yıllardır o tarife dışı hiçbir ücret ödemedim.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    -MKK saklama ücreti
    -MKK hesap bakım ücreti
    -MKK alım satım komisyonu
    olarak 3 ayrı ücret vardır.Ve bu ücretleri Takasbank alır, Tarifesi sabittir.Tarifeyi de daha önce burada 10 kez falan paylaşmıştım.

Bu yüzden bu ücretler bankadan bankaya değişmez.
    Fazla alan banka varsa sizden kafasına göre fazla ücret alıyordur.

Ben yıllardır o tarife dışı hiçbir ücret ödemedim.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Finans iş bankası,net bilmiyorum ama o 8,75 lik kesintinin içine dediklerinizin hepsini katıyor sanıyorum. Gerçi ben şimdiye kadar kesintiyi ayrıntılı olarak açıklayan bir durumla karşılaşmadım. Dikkat etmemiş de olabilirim ama hesaptan direkt kesiyorlar. Bir de her yılım başında kesinti ile ilgili güncellenmiş fiyat listesi gönderiyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Finans iş bankası,net bilmiyorum ama o 8,75 lik kesintinin içine dediklerinizin hepsini katıyor sanıyorum. Gerçi ben şimdiye kadar kesintiyi ayrıntılı olarak açıklayan bir durumla karşılaşmadım. Dikkat etmemiş de olabilirim ama hesaptan direkt kesiyorlar. Bir de her yılım başında kesinti ile ilgili güncellenmiş fiyat listesi gönderiyorlar.
    1 MKK'ya 2 kendine demek ki sizin işlem yaptığınız yerler.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •