Sayfa 9/908 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 65 - 72 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Günaydınlar günaydınlar. Bugün 0,83/0,84 denemesi yaparmı.hatta ve hatta dahada altını yaparmı.seans kapanınca görüşmek üzere o zaman yazarım.

2.  Alıntı Originally Posted by caturcutur Yazıyı Oku
    0,69/0,70 lere hazır olun.eninde sonunda gelecek.herkes çıkar diye bekliyor ama maalesef aslıhanıma öpücük atmadan gitmez
    N'oldu caturcutur hedef mi yükselttin. Ali veli 49-50 hedefine ne oldu şimdi, çatır çatır gelecek oraya dememişmiydin? Bu kadar hızlı değişme ayak uyduramıyoruz sana.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by caturcutur Yazıyı Oku
    Günaydınlar günaydınlar. Bugün 0,83/0,84 denemesi yaparmı.hatta ve hatta dahada altını yaparmı.seans kapanınca görüşmek üzere o zaman yazarım.
    Sen diyosan vardir biseyler..ytd

mühim olan hisse olabilmek.. endeks çıkarken çıkıp düşerken düşmek.. iş yapıp üretmek ürettiğini bilgi olarak kap da açıklamak..endeks düzeltme yaptığında kendi düzeltmeni yapabilmek..işi milleti tokatlamak olmadığı sürece (ki böyle yılları oldumu bilmiyorum) üstteki kriterlere uysun bir 10 sene daha HİSSE olarak bende kalsın sıkıntı yok.YTD.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

5. Hadi gecirmisler olsun cumleten..cak o zmn keyfine bak..ytd

6. İstedikleri Lotları alamadılar Ondan böyle tepiniyorlar

Mezara kadar Kendi payıma Satmıyorum

7. YAYIN da müconun karın ağrısı ne olaki acaba.. alenen resmen baskı ile anasını belledi tahtanın.. Corona virus kapasin muco diyesim geliyorda koskoca Türkiye Cumhuriyeti diş geçiremiyor ki virüs ne yapsın..

8.  Alıntı Originally Posted by Karaşimşek1 Yazıyı Oku
    İstedikleri Lotları alamadılar Ondan böyle tepiniyorlar

Mezara kadar Kendi payıma Satmıyorum
    Birinci hurafe bu ikinciside 1 in ustune atacak..klasik ihlas yatirimcisi lafi..ytd

Sayfa 9/908 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •