Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Tapu müdürlüklerinde son 2 haftadır aşırı yoğunluk var. Ankara çankaya ve izmir bornova tapu md. lüklerinde bizzat gördüm. Ama sistemi çok seri çalıştırıyorlar. Gerçekten hem kibarlardı hem de dakik.
Felaket tellalı bunlar.Güya emlak piyasası çökecekti de bankalardan garip gurabanın malını üçte bir fiyatına alacaklardı.Böyle söylüyorlardı zamanında..Çok uyardım buradakileri ama inanmayıp evlerini satıp kiraya çıkanlar parayı 6.5-7 tl den dolara bağlayanlar oldu.Usd 20-30 olacak diyorlardı.O zamanlar forumda konular açılıyor borsa 10 bin olacak diyordu kimi şom ağızlılar.
Hergün foruma onlarca ileti gönderenler abiler ablalar şimdilerde ortada yoklar.Benim 3 sene önce aldığım evde 2.5 katladı şimdilik.Daha piyasa hareketlenmedi bile.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır.
o eski günler gelmeyecek.
1 alıp 5 sattın günleri bitti.
milletin reel gelirleri düşerken çok düş görürsün.
halkın yüzde 20 si açlık sınırında, 60 yoksulluk sınırında
genç işsizliği yüzde 25 lerde
aşırı teşvikler, ertelenmiş talepler bittikten sonra görüşürüz senle
senin gibiler aselsanı millete 47 den aldırıp milleti çile sahibi yaptılar
çıkacak 100 olacak 1000 olacak diye
Bunlar en diplere göre yorum yapıyorlar, en tepeye göre niye yorum yapmıyorlar?
Misal 2012 de 400 bin$ a sattığım ev şimdilerde ancak 220 bin$ eder etmez.
Son 6 ayda en dipten borsa ve gayrimenkule para girişi oldu, TL bazında %50 prim yaptı.
Yatırım işi subjektiftir. Her zaman nerden aldığına veya baktığına göre kazanıp kar edersin yorum yaparsın.
En dibe bakarsan kazandım dersin. En tepeye bakarsan acaba kazandın mı?
Bir de hem dibe hem tepeye gram ALTIN bazında bakıp kar edip etmediğinizi ölçün. Gerçek para gram ALTIN dır, USD ve diğer kağıt paralar yalan dolandır!
Soru basit? Gram ALTIN bazında ne kadar kar ettiniz? Kar ettiyseniz aferin. Zarar ettiyseniz ÖZ sermayeniz eridi!
Bu kadar basit bir denklemdir ticaret işi! Öyle bloomberg tv deki cinconların süslü laflarına bakmayın.
Toplam nete nette Gram ALTIN a göre kar edene saygı duyun, gerisi kuru gürültüdür!
3 senede 2.5 kat değerlendi demişsiniz. Gerçekten çok merak ettim. Semt, daire özellikleri ve alış fiyatınızı yazabilir misiniz rica etsem?
Doğru hisse, doğru zaman.
Yer İmleri