Sayfa 167/996 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Bu haber hızla yayılırsa iyi olur. Adamı bir haftada düzeltmişler

https://www.bloomberg.com/news/artic...ur-wider-tests

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hep diyorum olay aşırı derecede abartıldı.

Zaten Dünya Sağlık Örgütüne göre her yıl tüm dünyada 500 milyon kişi grip oluyor. Üç ila beş milyonu hastalık yüzünden hastaneye yatıyor ve 250 ile 500 bini hayatını kaybediyor.

Coronadan ölen ise sadece 259 kişi.

Tabiki tedbir alınacak ama, korkunç bir virüs, büyük tehlike falan gibi abartılar bence birilerinin oyunu, bunlar ilaç sanayiimi yoksa başkalarımı bilemem.

Birileri de bu sansasyonel haberlerle borsaları düşürüp alttan mal topluyor galiba.

2.  Alıntı Originally Posted by Mindkiller Yazıyı Oku
    28 gün ile 42 gün arası vaka sayısı azalmaya başlar. Şuan ölüm sayısı hızlı ilerliyor 14 gün falan sonrada ölüm hızı yavaşlar. Borsalara etkisi tamamen medyaya bağlı. Algı değiştirilmek istenirse kısa sürede kapatılır. Umarım yakın zamanda başka sorunlarla karşılaşmayız.
    Bu virüsten endişem yok dünya borsaları bunu düzeltme için kullandı. Birde olan ticaret savaşı anlaşmaları sürerken Çin'e oldu. Medya bakalım dünyada bu sakızı kaç gün daha çigneyecek. Benim borsamız için gerçek korkum Nisan sonu s400 ve caatsa yaptırımları. Orayı iyi anlatırsam bu sene hisse ağırlıklı fonlar altın yılını yaşar. Yada başlanılan yere 90 binlere geri döneriz.

Zaten satsan ne alacağız. Sonra bir haber kaybettiğini geri verecek. İran olayı gibi olacak.

4. Aynen öyle, bu virüs işinin sonuda iran olayı gibi olacak.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Aynen öyle, bu virüs işinin sonuda iran olayı gibi olacak.
    Sonu öyle olacakta bakalım inşallah uzun sürmez

Fiyat vermeyenler yuzunden dogru rakami bulmak pek olasi olmuyor
    TCD, AED, GMA ve bazi diger fon larin fiyatlari olusmuyor

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    MKK’da fon değerini pay adedine bölüp pay değerini bulmaya gerek yok

Bir önceki günkü fon toplam değerinizle MKK’da gece yarısı🙂 gördüğünüz fon toplam değeri arasındaki fark iş görür

Oranla falanda uğraşmayın fon toplam değeriniz artmışsa sevinin düşmüşse üzülün
    Gece yarısı boşverin oran kısmını🙂
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Ata portfoy u aramistim bir sure once web sitelerindeki fiyatin tefas ile uyumsuzlugunu dile getirip oncelik olarak kendi sitelerine aksam 22 gibi baktigimizdan bahsettim. Bana cevap olarak oncelikle tefasa bakmamizi kendi web lerinde ise buradan gelen veriyi kullandiklarini belirttiler.

Saygilar...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. bir arkadaşım kredi çekmiş. fazla faiz ödemiş olabilir miyim diye bana soruyor. ben fazla ödemiş diye düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim.

ana para 231.985TL. 10 mayıs 2019 da çekilmiş. vadesi ise 31 ocak 2020 imiş. 8 ay 20 gün gibi bir şey yapıyor. toplam 267 gün.

faiz oranı Yıllık %8 imiş, 2019 kasım ayında %6'ya düşürülmüş.

31 ocak 2020 de faizi ile birlikte 245.930TL tek seferde balon ödeme yapmış.

yani 13.945TL faiz ödemesi yapılmış.

ben 244.798 TL hesapladım. sizce hesap doğru mu?
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Sayfa 167/996 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •