Sayfa 617/808 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. [IMG][/IMG]

Oyunagelenadam dan alınan bilgi ile yapılan grfaik... Alttaki indikatör iyi iş yapacak gibi.
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. [IMG][/IMG]

15dk......Mavi benim........Kırmızı oyunagelenadam.........
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

15dk......Mavi benim........Kırmızı oyunagelenadam.........
    İkinize de helal..
    Hakikaten harikasınız...

4. [IMG][/IMG]

143,850

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    İkinize de helal..
    Hakikaten harikasınız...
    Yok hocam ben değil..........Arkadaşımız çok çok iyi.........Ben sadece izliyorum.........Spotta işlem yapacagım...Bear hocamdan bir sorgu yazmasını istediğim haftaya cumartesi pazar yazacak uygun olunca o sistem üzerinden spot işlem yapmayı düşünüyorum

6. İsterseniz buraya paylaşayım hocam bende gene buradan bir abimiz in taraması var..sabrederseniz çok iyi gidiyor..
     Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Yok hocam ben değil..........Arkadaşımız çok çok iyi.........Ben sadece izliyorum.........Spotta işlem yapacagım...Bear hocamdan bir sorgu yazmasını istediğim haftaya cumartesi pazar yazacak uygun olunca o sistem üzerinden spot işlem yapmayı düşünüyorum
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    İsterseniz buraya paylaşayım hocam bende gene buradan bir abimiz in taraması var..sabrederseniz çok iyi gidiyor..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tabiki siz nasıl isterseniz.......

8. Petrol müthiş destek atıyor TL ye...
    Desteğini kırdı doğru aşağıya...

Sayfa 617/808 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •