Sayfa 23/907 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 177 - 184 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
    alet in ve diğerleri nin şu dijiled haberine hiç tepki vermemesi de çok ilginç olmuştu
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/814795
    Görmek istedikleri zaman görürler Bunların işine akıl sır ermez
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

2. Ören ailesi her fırsatta ihlas finans mağdurlarına olan borçları sebep göstererek geçmiş yıllardan bu güne dek hep zarar ziyan yazıp ne yatırımcılarına beş krş koklattı nede devlete vergi verdi peki hakikaten yüklüce borçları varmıydı,varmıdır,şimdi ne kadar borç kaldı bir bilen varmı araştırıldımı sorgulandımı şayet varsa neden bitirilemedi devasa gelirlere rağmen öyleki bu adamlar Türkiye'nin gerek yurt dışı gerekse yurt içi mal varlıklarının değeri hesap edilemeyecek kadar büyük ama nasıl bir muamma durumsa paraları değirmen gibi öğütüyor gizli bir hazneye akıtıyor buharlaştırıyorlar ama hiçbir resmi devlet mercii hesap sormuyor yada sormak istemiyor bilemeyiz ama soramıyormu acaba diye insanın aklı tutulmuyorda değil..İhlas Holding ve iştirak şirketlerine acil kayyum ataması yapılıp tüm varlıklarına el konulmalıdır diye düşünüyorum .. Not:Asla al yada sat tavsiyesi olarak algılanmasın sadece kafama takılan soruları sesli düşündüm..
    Son düzenleme : kabile reisi 61; 03-02-2020 saat: 19:55.

3. kabile keyifler nasıl? olsun mu bir Siren günü

4. Kardeşim ; sen 1 tl'nin üstünde pusuya yatmamışmıydın? iyice ayar oldum küçük CO'ya, Caturcuturu ve Müdürü getirin bana Zaten al yada sat meselesi asla değil benimkisi biz yıllardır bekliyoruz bir o kadar daha bekleriz sadece haksızlığa adaletsizliğe isyanım serzenişim Siren'im..
    Son düzenleme : kabile reisi 61; 03-02-2020 saat: 20:47.

5.  Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Ören ailesi her fırsatta ihlas finans mağdurlarına olan borçları sebep göstererek geçmiş yıllardan bu güne dek hep zarar ziyan yazıp ne yatırımcılarına beş krş koklattı nede devlete vergi verdi peki hakikaten yüklüce borçları varmıydı,varmıdır,şimdi ne kadar borç kaldı bir bilen varmı araştırıldımı sorgulandımı şayet varsa neden bitirilemedi devasa gelirlere rağmen öyleki bu adamlar Türkiye'nin gerek yurt dışı gerekse yurt içi mal varlıklarının değeri hesap edilemeyecek kadar büyük ama nasıl bir muamma durumsa paraları değirmen gibi öğütüyor gizli bir hazneye akıtıyor buharlaştırıyorlar ama hiçbir resmi devlet mercii hesap sormuyor yada sormak istemiyor bilemeyiz ama soramıyormu acaba diye insanın aklı tutulmuyorda değil..İhlas Holding ve iştirak şirketlerine acil kayyum ataması yapılıp tüm varlıklarına el konulmalıdır diye düşünüyorum .. Not:Asla al yada sat tavsiyesi olarak algılanmasın sadece kafama takılan soruları sesli düşündüm..
    helal süt emmiş ve işten anlayan bir kayyum atanması haberi ile heba edilen hortumlanan ihlas milli servetinin ülkeye kazandırılması olur ki yatırımcılar da 20 yıldır hem fiyat hem psikolojik baskı dan kurtulmuş olur.
    kayyum talebini spk ya defalarca hem yazılı olarak hem de internet üzerinden ilettim ama hep aynı cevaplar geldi izleniyor ve takip ediliyor diye.
    fakat hortumlama be gaspa müsade edildiği aşikar.
    tek olumlu yanı gazete ve alet ile başlayan operasyon çekme nin henüz sonuçlanmadığı.operasyonun altından iyi bir haber çıkma olasılığı olduğu gibi, alttan topladıklarını yukardan okutma için de olabilir.
    velhasıl altına da etse satmıyoruz.ister hus un ali veli 49-50 si olsun ister üstadlar ın 1.20-1.30 hedefleri olsun.para dan geçtim artık muco filmin in sonunu merak ediyorum artık.

6.  Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
    helal süt emmiş ve işten anlayan bir kayyum atanması haberi ile heba edilen hortumlanan ihlas milli servetinin ülkeye kazandırılması olur ki yatırımcılar da 20 yıldır hem fiyat hem psikolojik baskı dan kurtulmuş olur.
    kayyum talebini spk ya defalarca hem yazılı olarak hem de internet üzerinden ilettim ama hep aynı cevaplar geldi izleniyor ve takip ediliyor diye.
    fakat hortumlama be gaspa müsade edildiği aşikar.
    tek olumlu yanı gazete ve alet ile başlayan operasyon çekme nin henüz sonuçlanmadığı.operasyonun altından iyi bir haber çıkma olasılığı olduğu gibi, alttan topladıklarını yukardan okutma için de olabilir.
    velhasıl altına da etse satmıyoruz.ister hus un ali veli 49-50 si olsun ister üstadlar ın 1.20-1.30 hedefleri olsun.para dan geçtim artık muco filmin in sonunu merak ediyorum artık.
    Sayın demokrat hayırlı akşamlarınız olsun,sizi ilk kez bu kadar asabi kokan kelimelerin içinde gördüm ve gerçekten yazınızn tonu bayağı sert,sanırım sizi de kızdırdı bu iblisler...Ama kanaatimce biraz daha gm ve burada süründürecek gibi..ytd

7. Demokrat kardeş,teşekkür ederim değerli emeklerin ve hemfikir olduğum düşüncelerin için..% bin gideceğini yükseleceğini bildiğim hisseye bile satıp geçmedim belkide kıyamadım satmaya çünkü zararına satmaya elim varmadı diğer hissede %yüz kazanacağımı bilsem dahi durum asla değişmezdi vedalaşamazdım mal canın yongasıdır derler İhlas hisseleri artık evladım gibi oldu tabiri caizse kıyamadım çünkü ben çoookkkkk uzun vadeli gimiştim bu işe ama uzun yıllar dipsiz kuyulara bizi çekeceğini hesap edemedim.. Yılgınlık yok direnmeye dik durmaya devam dostlar...

8.  Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Kardeşim ; sen 1 tl'nin üstünde pusuya yatmamışmıydın? iyice ayar oldum küçük CO'ya, Caturcuturu ve Müdürü getirin bana Zaten al yada sat meselesi asla değil benimkisi biz yıllardır bekliyoruz bir o kadar daha bekleriz sadece haksızlığa adaletsizliğe isyanım serzenişim Siren'im..
    her şey olacağına varır,temennim yarının bugünden iyi olsun, elimde olsa yeşil yapardım sırf suratında bir tebessüm görmek için,
    kal sağlıcakla

Sayfa 23/907 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •