Sayfa 228/310 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1. İnşallah ortaklar ayan üstada yüklenmeyin boş değildir buradaysa bir bildiği vardır... Bekletme zaman daralıyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

2. Pazar günü ailece Panoraya sinemaya gittik, iki sinema salonunu yenilemişler, bir tanesi 4dX teknolojisi bizim gittiğimiz https://eksisozluk.com/4dx--3803386 , diğeri ise Gold Class sinema salonu. Güzeldi, bayağı eğlendik. Araba park etmekte zorlandık, AVM önünde park yeri yoktu, anca kapalı park alanından alt katta -4 te yer bulabildik. Geniş koridorlara rağmen kalabalık göze çarpıyordu, üst kattaki food court dolu idi. Gözüme genelde bir iki boş dükkan çarptı ama daha öncede bahsetmiştim, doluluk oranı %97 üstünde...

One Towera 6000 m2 lik Decathlon nun açılmış olması bence çok iyi ve tamamlayıcı oldu, ama gidip göremedim, bir ara gitmek istiyorum. Ankaralılar bilir, Cepa ve Kentpark AVM lerin yan yana olması çok güzel bir sinerji yaratır. Kuzu effect AVM yine merak ediyorum bir bakmak gerek ama biraz yokuşta kalıyor...

Biliyorsunuz Panora AVM son dönemde kiralara %22 lik bir iskonto uyguluyordu, bunu son KAP a bildirimle maksimum (ortalam değil yani) %29 çıkardı. Tabii bu arada benim anladığım enflasyon oranında arttırıp iskonto yapıyordur. Yani ılımlı, kiracıyı koruyan kira artışına devam...

Saygılarımla...

3. Sn.thinktank,elinize saglik. Benin gibi uzaktaki yatirimcilar icin cok faydali bilgiler bunlar. Bu arada Abdullah Kigili da fikrini degistirmis. Avm lerde durum o kadar da fena degil demis.
    Sizin 70 kurus beklentiniz devam ediyor mu?

Alıntı Originally Posted by thinktank Yazıyı Oku
    Pazar günü ailece Panoraya sinemaya gittik, iki sinema salonunu yenilemişler, bir tanesi 4dX teknolojisi bizim gittiğimiz https://eksisozluk.com/4dx--3803386 , diğeri ise Gold Class sinema salonu. Güzeldi, bayağı eğlendik. Araba park etmekte zorlandık, AVM önünde park yeri yoktu, anca kapalı park alanından alt katta -4 te yer bulabildik. Geniş koridorlara rağmen kalabalık göze çarpıyordu, üst kattaki food court dolu idi. Gözüme genelde bir iki boş dükkan çarptı ama daha öncede bahsetmiştim, doluluk oranı %97 üstünde...

One Towera 6000 m2 lik Decathlon nun açılmış olması bence çok iyi ve tamamlayıcı oldu, ama gidip göremedim, bir ara gitmek istiyorum. Ankaralılar bilir, Cepa ve Kentpark AVM lerin yan yana olması çok güzel bir sinerji yaratır. Kuzu effect AVM yine merak ediyorum bir bakmak gerek ama biraz yokuşta kalıyor...

Biliyorsunuz Panora AVM son dönemde kiralara %22 lik bir iskonto uyguluyordu, bunu son KAP a bildirimle maksimum (ortalam değil yani) %29 çıkardı. Tabii bu arada benim anladığım enflasyon oranında arttırıp iskonto yapıyordur. Yani ılımlı, kiracıyı koruyan kira artışına devam...

Saygılarımla...

4.  Alıntı Originally Posted by tyson Yazıyı Oku
    Sn.thinktank,elinize saglik. Benin gibi uzaktaki yatirimcilar icin cok faydali bilgiler bunlar. Bu arada Abdullah Kigili da fikrini degistirmis. Avm lerde durum o kadar da fena degil demis.
    Sizin 70 kurus beklentiniz devam ediyor mu?
    merhaba sayın tyson, 70 kuruş temettü beklentim biraz iyimser tarafta kalmaya başladı, 2019 yılı içinde KAP tada yapılan açıklama sonucu bence doluluk oranında %2 e yakın bir düşüş oldu ayrı yeten kira artışları bilinen sebeblerden dolayı enflasyon artışından biraz daha az olmuş gibi duruyor... Ama durum Akmerkez kadar vahim değil, biliyorsunuz bir ara doluluk oranı %80 kadar düşmüştü, bu sene Akmerkezde geçen sene ile aynı oranda temettü beklentim var. Panorada gene geçen senenin üstünde bir temettü açıklayacaktır diye tahmin ediyorum...

Saygılarımla...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzuluk-AKYAZI
    Gönderi
    251
    Temettü yatırımcısı bir arkadaş,özelden şöyle yazmış;

Hisse fiyatı hiç yükselmese daha iyi. Temettümüzü alıp geçiniyoruz para oldukça ortaklık payımızı artırıyoruz ne güzel.

Katılıyorum ama;ihtiyacı olanın da,malını değerinden satması daha güzel değil mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by thinktank Yazıyı Oku
    Pazar günü ailece Panoraya sinemaya gittik, iki sinema salonunu yenilemişler, bir tanesi 4dX teknolojisi bizim gittiğimiz https://eksisozluk.com/4dx--3803386 , diğeri ise Gold Class sinema salonu. Güzeldi, bayağı eğlendik. Araba park etmekte zorlandık, AVM önünde park yeri yoktu, anca kapalı park alanından alt katta -4 te yer bulabildik. Geniş koridorlara rağmen kalabalık göze çarpıyordu, üst kattaki food court dolu idi. Gözüme genelde bir iki boş dükkan çarptı ama daha öncede bahsetmiştim, doluluk oranı %97 üstünde...

Saygılarımla...
    bu tarz bilgiler Ankara dışında olanlar için çok yararlı. teşekkürler. .
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. Kigili magazalari birbirine bitisik olan hem cepa hem kentparkda var buraya cok yakin konumda olan armada avm de var ankamallde 2 adet magazasi var. Bir avmde iki magaza acip kiradan yakinmak cok mantikli gelmedi

8. Endeksin bu seviyelerinde güvenli hisse arayışım devam.01/11/2020 endeks kapanışı 98,000.Pagyo kapanışı 5,03 TL.O tarihten bu yana 1 e 5 prim yapan hissede var,2 ye katlayan çok hisse var.Pagyo yaklaşık %28 prim yapmış.Benim amacım bu saatten sonra olumsuz bir endeks durumunda az hasar almak.Gerektiğinde beklesemde sıkıntı yapmayacağım hissede bulunmak.Düşünüyorum 1 e 2 yapmış bir hissede yakalanma durumunda yaşayacağım sıkıntıyı.Bu yüzden kısmetse yarın pagyoya girmeye karar verdim.Hayıırlı olması temennisiyle.Herkese bol kazançlar...

Sayfa 228/310 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •