Sayfa 226/996 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Yani aes fonuna amerika piyasasinin acilisi daha fazla etkili oluyor saniyorum. Dunde ogleden sonra brent petrol yukselmisti fakat amerika piyasasinin acilmasiyla ogleden sonraki yukselisini geri saldi. Dun gece saat 1 de baktigimda brent petrol en son 53.80 idi.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hayır dün sabahtan giriş yaptıysanız bugünün fiyatından almış olursunuz. Dünkü hareketiyle -0.67% yapmış gözüküyor fon.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AES
    Anladım sağolun, bugünün fiyatının şimdiden göründüğü hiç aklıma gelmediği için dün %2 arttı sandım, hiç de bakmamıştım dünkü fiyatına miktar az olunca.

3.  Alıntı Originally Posted by Mutlumur Yazıyı Oku
    Mustafa bey çok teşekkürler, hazırlamış oldugunuz excel modelini paylaşabilirmisiniz ( e mail veya docs ile)..anlık nasıl takip edilebiliyor ben de denemek isterim
    Rica ederim dağılım raporları güncellendiğinde birkaç gün paylaşıma açıyorum isteyenler kendine kopyasını kaydedebiliyor. Haftaya büyük bir ihtimalle tekrar paylaşıma açmış olurum sizde kaydedersiniz dilerseniz.

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Yani aes fonuna amerika piyasasinin acilisi daha fazla etkili oluyor saniyorum. Dunde ogleden sonra brent petrol yukselmisti fakat amerika piyasasinin acilmasiyla ogleden sonraki yukselisini geri saldi. Dun gece saat 1 de baktigimda brent petrol en son 53.80 idi.
    Çoğu Amerikada işlem gören ETF bir tanesi Londrada işlem görüyor sanırım. Haliyle Amerika daha etkili fiyat noktasında.

5. Elimdeki fonlardan son bir haftadır anladığım kadarı ile genelde Borsa, petrol, katılım ve çoklu fonlar çıktığı zamanlar eurobond ve altın fonları düşüyor. Özel borçlanmalar da borsa çıkınca sanki daha fazla getiriyor.
    Veya bu hafta böyle bir durum oldu her zaman için geçerli olmayabilir, aralarında bir ilişki var ama tam olarak anlayamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Anladım sağolun, bugünün fiyatının şimdiden göründüğü hiç aklıma gelmediği için dün %2 arttı sandım, hiç de bakmamıştım dünkü fiyatına miktar az olunca.
    Bloomberg'ten petrol fiyatına bakarak o anlık %2 artacağını tahmin etmiştim fona yansımasını yarın göreceğiz üstadım farklı bir değerde gelebilir

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Zpc borsa eksi yaptıgında performansı nasıl ?
    Bence fena degil
    Bir arkadas yazmisdi altina cok bagli ama bence o kadar degil
    Websitede yazmis agitliklari zaten fon sepeti fonu

8. Herkese mutlu günler
    TTE,MAC,TKF fonları düşünüyorum. Fakat her gün artmakta düşmesini beklemeli miyim? Şimdiden teşekkürler

Sayfa 226/996 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •