Originally Posted by
dimitris
Mart ayında yarısını dağıtırım dediğin karın yarısını dağıtma. ( Yasal mı? Evet yasal )
Haziran ayında yatırım yapıyorum de . Yabancı yatırımcı kaçsın. Hisse fiyatı yerlere düşsün. Ama küçük ve uzun vadeli yatırımcılar gelecekteki durumunu göz önüne alarak yatırım yapmaya devam etsin . Diğer hisseleri değil sodayı alsın ve borsa rallisine giremesin. Yüzde yüze varan fırsat maliyeti oluşsun. Ama gelecekte kazanırım diyerek gocunmasin. ( Yasal mı ? Evet yasal )
6 ay sonra , yok ben vazgeçtim bunların hepsini birleştireceğim de . İnsanları sevmediği yahut tanımadığı yahut istemediği şirketlerle zorla ortak etmeye çalış. Geleceğe yatırım yapan insanların elinden zorla al hisseleri. ( Yasal mı? Evet yasal )
Ve şimdi seni alkışlamamızı bekle . 10 ay içinde peşi sıra aldıkları kararlarla, yasal olarak bizi yanılttılar. 10 ay öncesinden her şey biliniyordu ve açıklamalar bizi zarara sokacak şekilde yapıldı. Bu yasal olsa dahi kötü niyettir, o yüzden YASAL kelimesinin arkasına sığınarak savunma yapılamaz. Piyasadaki dolarındıcılıkların dahi yüzde 90 'nı yasaldır zaten .
Bu haksızlığı birilerinin bir şekilde durdurmasını umut ediyorum ve destekliyorum.
Yer İmleri