Sayfa 477/899 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Selam.

Bir miktar soda ile , bu hastaneye dahil oldum.

Hisseye girme sebebim, yatırım fonlarının bu birleşmeye itiraz etmesini , rekabet kurulunun onaylamamasını bekliyorum.

Chp nin %28.09 Atatürk hisseleri hazineye aktatılirsa, şişecam'ın %67.54'ü de hazineye devredilir. Ve devlette bu hisseleri yeniden arz eder. Yahutta yabancı ( katar) bir fona satar.

Banka yönetimi , bu birleşme ile muhtemelen oaşabahceyide arz edecek ve şise holding adi altinda , hisseleri en uygun fiyattan munzam sandık fonuna aktarmayı isteyeceklerdir. Dolayısıyla şişecam , yine işbankası munzam sandığında kalmış olacak.

Ben bu oyunu bozarım... diyecektir hazine..

Fikirlerim olasılıktan ibarettir. Yatırım maksatlı görüş bildirmez.

2. Yahu gardaşlar amma kafa yorduk.iş bankası hakim ortak statüsünü kaybediyor muş gelsin grup şirketlerinin hisselerini toplasın giyatları ataın 10 un üstüne ağanın eli tutulmaz 12 olur 13 olur 15 olur.birleşmede sorunsuz olsun sodacı memnun şişeci memnun trakya memnun anadolu memnun iş bankasıda memnun.yoksa mahkemelerden bu iş yasal sürede bitmez.bu çağrı fiyatları çok faiz yer.

3.  Alıntı Originally Posted by cancan5001 Yazıyı Oku
    Yahu gardaşlar amma kafa yorduk.iş bankası hakim ortak statüsünü kaybediyor muş gelsin grup şirketlerinin hisselerini toplasın giyatları ataın 10 un üstüne ağanın eli tutulmaz 12 olur 13 olur 15 olur.birleşmede sorunsuz olsun sodacı memnun şişeci memnun trakya memnun anadolu memnun iş bankasıda memnun.yoksa mahkemelerden bu iş yasal sürede bitmez.bu çağrı fiyatları çok faiz yer.
    Isbank istirakleri adama para kazandirmaz.

Bakin SODA nin kar yedeklerine anlarsiniz.

Eger bu birlesmeden kucuk ortak kazanacaksa, Isbank bozar bu plani.

4. Ben Ciner'in yerinde olsam, madem soda üretiminde Dünya 1. Olmuşum, soda sanayi hissesinide katarım katar katmadan. Tekel olurum soda aleminde.

5. Geçen sene 4 milyarlık brüt satış yapmış, 1 milyar net kar, yatırımlarına devam etmiş, net borcu yok, işbankasına ve şişeye sürekli kar aktarmış, yüzde 39 direkt , şişedeki indirekt yüzde 17 civarı payı da hesaplarsak, yüzde 55 civarı halka açık, yani işbankası sodayı sömürüyor, yoksa bu fiyatlarda kalırmıydı.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Mart ayında yarısını dağıtırım dediğin karın yarısını dağıtma. ( Yasal mı? Evet yasal )
    Haziran ayında yatırım yapıyorum de . Yabancı yatırımcı kaçsın. Hisse fiyatı yerlere düşsün. Ama küçük ve uzun vadeli yatırımcılar gelecekteki durumunu göz önüne alarak yatırım yapmaya devam etsin . Diğer hisseleri değil sodayı alsın ve borsa rallisine giremesin. Yüzde yüze varan fırsat maliyeti oluşsun. Ama gelecekte kazanırım diyerek gocunmasin. ( Yasal mı ? Evet yasal )

6 ay sonra , yok ben vazgeçtim bunların hepsini birleştireceğim de . İnsanları sevmediği yahut tanımadığı yahut istemediği şirketlerle zorla ortak etmeye çalış. Geleceğe yatırım yapan insanların elinden zorla al hisseleri. ( Yasal mı? Evet yasal )

Ve şimdi seni alkışlamamızı bekle . 10 ay içinde peşi sıra aldıkları kararlarla, yasal olarak bizi yanılttılar. 10 ay öncesinden her şey biliniyordu ve açıklamalar bizi zarara sokacak şekilde yapıldı. Bu yasal olsa dahi kötü niyettir, o yüzden YASAL kelimesinin arkasına sığınarak savunma yapılamaz. Piyasadaki dolarındıcılıkların dahi yüzde 90 'nı yasaldır zaten .

Bu haksızlığı birilerinin bir şekilde durdurmasını umut ediyorum ve destekliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Mart ayında yarısını dağıtırım dediğin karın yarısını dağıtma. ( Yasal mı? Evet yasal )
    Haziran ayında yatırım yapıyorum de . Yabancı yatırımcı kaçsın. Hisse fiyatı yerlere düşsün. Ama küçük ve uzun vadeli yatırımcılar gelecekteki durumunu göz önüne alarak yatırım yapmaya devam etsin . Diğer hisseleri değil sodayı alsın ve borsa rallisine giremesin. Yüzde yüze varan fırsat maliyeti oluşsun. Ama gelecekte kazanırım diyerek gocunmasin. ( Yasal mı ? Evet yasal )

6 ay sonra , yok ben vazgeçtim bunların hepsini birleştireceğim de . İnsanları sevmediği yahut tanımadığı yahut istemediği şirketlerle zorla ortak etmeye çalış. Geleceğe yatırım yapan insanların elinden zorla al hisseleri. ( Yasal mı? Evet yasal )

Ve şimdi seni alkışlamamızı bekle . 10 ay içinde peşi sıra aldıkları kararlarla, yasal olarak bizi yanılttılar. 10 ay öncesinden her şey biliniyordu ve açıklamalar bizi zarara sokacak şekilde yapıldı. Bu yasal olsa dahi kötü niyettir, o yüzden YASAL kelimesinin arkasına sığınarak savunma yapılamaz. Piyasadaki dolarındıcılıkların dahi yüzde 90 'nı yasaldır zaten .

Bu haksızlığı birilerinin bir şekilde durdurmasını umut ediyorum ve destekliyorum.
    Hocam bu yazdıklarınızı SPK'ya dilekçe olarak sunalım. Olası bir mahkeme durumunda da kullanalım. Gram adalet varsa bu ülkede soda yatırımcısının haklılığının tescili gerekir.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

Niye birlesmesini istemiyorsunuz mesela? Camcilar da cok iyi.

Dava dava denilyor da... Dava acma sebebi nedir?

Sayfa 477/899 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •