Aynen 0.00 bile.degil -1
Bendede var dun aldim ilk gunden eksi
Yazdi
Osd ve.ahu dan sasmamak lazim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen 0.00 bile.degil -1
Bendede var dun aldim ilk gunden eksi
Yazdi
Osd ve.ahu dan sasmamak lazim
Birgun once ,+0.15 birgun sonra - 0.01
Bukadar oynak bi fon olabilirmi
0.02 0.03 gelse tamam derim.
-0.16 fark nedir
Neyse bunuda satip kurtulma vakti geldi
Endeksin bugün 122,5k üzerinde kapanış yapması çok güzel olacak, 123k da tutunup üzerinde kapanış ise oldukça pozitif olur...
Öğleden sonraki seansta umarım dünkü gibi 122k lara sarkan satışlar gelmez. Yarın ve haftasonu süpriz bir Suriye gelişmesi olmayıp iç gündemin sakin geçmesini ümit ediyorum, ama içimden bir histe yok öyle 3 kuruşa 5 köfte diyor.
Son birkaç gündür faiz ve borçlanma fonları yönünden ilginçlikler yaşanıyor
2,5 ve 10 yıllık faizler hergün düzenli olarak artmaya başladı
Buna karşılık mevduat ve PPF faizleri düşüşe devam ediyor
Borçlanma fonlarıda 2,5,10 yıllık artışların etkisiyle ellerindeki eski düşük faizli senetlerin değer kaybından dolayı PPF getirinin bile altına düşer oldular.
Hatta kira fonları bile bu yüzden düşüşte
Eurobond fonlarıda sallantıda
Doların değeri artmıyor ama yeni eurobondların faizi artınca elinde eski eurobond bulunduran fonlarda yerinde sayar oldu
Kısaca herkesin gözü BİST'e döndü
Başka türlü birikimleri enflasyona ezdirmemenin yolu yok gibi
Ama BİST'tede yabancı almıyor deniliyor, yerliyle bu daha ne kadar gider oda belli değil
Tahvillerin yükselmesini hazinemi istiyor bende anlamadim bu ilgincligi ...2-3 gün yazmışsınız ama 10 gündür getiriler yerinde sayıklıyor..
Bu fonlardan çıkıp nereye gecmek gerekiyor? Hisse senedi fonlarınında ne olacagi belli degil .. fonlara bu kadar ilgi olması ve mevduat üstü getiri saglaması hükümet tarafından engelleniyor olabilir mi??
Kafamda deli sorular 🙄
Yer İmleri