Sayfa 248/996 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Bende de öyle görünüyor ilginç, artı beklediğin fonlar eksi geliyor garip garip işler oluyor bu aralar.
    Aynen 0.00 bile.degil -1
    Bendede var dun aldim ilk gunden eksi
    Yazdi
    Osd ve.ahu dan sasmamak lazim

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    AES alanları tebrik ediyorum. +2,33 getirmiş, anlıkta da +0,73 artıda
    Almasına aldık ama fazla değil, bir de ne zaman satmak gerekir onu hiç bilmiyorum.

3. Birgun once ,+0.15 birgun sonra - 0.01
    Bukadar oynak bi fon olabilirmi
    0.02 0.03 gelse tamam derim.
    -0.16 fark nedir
    Neyse bunuda satip kurtulma vakti geldi
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Benim gibi KRC fon taşıyanlar için bilgi vereyim, KRC yönetimiyle görüştüm, düne göre çok ufak, 0'a yakın bir zarar söz konusuymuş Eurobond tarafından kaynaklanan, fiyat güncel yani, bugün artık değişmeyecek, yarına kısmet bakalım
    ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Endeksin bugün 122,5k üzerinde kapanış yapması çok güzel olacak, 123k da tutunup üzerinde kapanış ise oldukça pozitif olur...
    Öğleden sonraki seansta umarım dünkü gibi 122k lara sarkan satışlar gelmez. Yarın ve haftasonu süpriz bir Suriye gelişmesi olmayıp iç gündemin sakin geçmesini ümit ediyorum, ama içimden bir histe yok öyle 3 kuruşa 5 köfte diyor.

5. Son birkaç gündür faiz ve borçlanma fonları yönünden ilginçlikler yaşanıyor

2,5 ve 10 yıllık faizler hergün düzenli olarak artmaya başladı

Buna karşılık mevduat ve PPF faizleri düşüşe devam ediyor

Borçlanma fonlarıda 2,5,10 yıllık artışların etkisiyle ellerindeki eski düşük faizli senetlerin değer kaybından dolayı PPF getirinin bile altına düşer oldular.
    Hatta kira fonları bile bu yüzden düşüşte

Eurobond fonlarıda sallantıda
    Doların değeri artmıyor ama yeni eurobondların faizi artınca elinde eski eurobond bulunduran fonlarda yerinde sayar oldu

Kısaca herkesin gözü BİST'e döndü
    Başka türlü birikimleri enflasyona ezdirmemenin yolu yok gibi

Ama BİST'tede yabancı almıyor deniliyor, yerliyle bu daha ne kadar gider oda belli değil

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Son birkaç gündür faiz ve borçlanma fonları yönünden ilginçlikler yaşanıyor

Borçlanma fonlarıda 2,5,10 yıllık artışların etkisiyle ellerindeki eski düşük faizli senetlerin değer kaybından dolayı PPF getirinin bile altına düşer oldular.

Doların değeri artmıyor ama yeni eurobondların faizi artınca elinde eski eurobond bulunduran fonlarda yerinde sayar oldu

Ama BİST'tede yabancı almıyor deniliyor, yerliyle bu daha ne kadar gider oda belli değil
    Yerlide bir sürü para var. Dthlar ile hazine fonlanıyor. Millet doları alıp alıp hazineye yatırıyor. Tl mevduatta borsaya akıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Yerlide bir sürü para var. Dthlar ile hazine fonlanıyor. Millet doları alıp alıp hazineye yatırıyor. Tl mevduatta borsaya akıyor.
    Yabancı banka dışında almıyor deniliyor sebebi ne olaki
    Milleti borsaya çekip çekip alaşağımı edicekler acaba

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Son birkaç gündür faiz ve borçlanma fonları yönünden ilginçlikler yaşanıyor

Tahvillerin yükselmesini hazinemi istiyor bende anlamadim bu ilgincligi ...2-3 gün yazmışsınız ama 10 gündür getiriler yerinde sayıklıyor..
    Bu fonlardan çıkıp nereye gecmek gerekiyor? Hisse senedi fonlarınında ne olacagi belli degil .. fonlara bu kadar ilgi olması ve mevduat üstü getiri saglaması hükümet tarafından engelleniyor olabilir mi??
    Kafamda deli sorular 🙄

Sayfa 248/996 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •