Sayfa 537/1024 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by malkov Yazıyı Oku
    her hafta cuma günleri,yaklasık 90-100bin arası parayı eft yapıyorum.parayla normalde haftabaşı pazartesi sabah aktifbankta bono alımı yapıyorum, hafta sonu ise eft saati bitmeden (16.30cuma gunu)parayı oksijen hesaba geçiriyorum.bono alım satımı haftasonu olmuyor ve 3 gece yatışta olmasın diye bu taşımayı her hafta yapıyorum.cok sıkışırsam içinden bazen alıyor ve kullanıyorum.ve tüm bu işlemleri mobilden yapıyorum 2 dakikamı alıyor, 1 kuruş hesap işletim veya eft ücreti ödemiyorum.yaklaşık 96bine aylık 1000 tl faiz alıyorum.tavsiye ederim...
    Haftasonu nakit ihtiyacı olur diye mi böyle yapıyorsunuz?

2. Rodeo dün Temmuz vadeye pazarlıksız 14.55 veriyordu. Haziran sonu 15'ler olabilir gibi gözüküyor.

3. Şeker gece gündüz hesabı için çağrı merkezlerinden verilen bilgiler;
    vade-ilk 90 gün
    limit-2.000-250.000 TL
    tanışma faizi-%14.00
    hesap işlt. ücr. yok
    EFT_havale ücretli, ücret sabit değil, miktara göre değişiyor
    EFT_havale internet üst limiti 50.000 TL

4. FULL USD da olan yok mu? Herkes TL ye mi geçti?

5. crashciler full+full dolarcılar kaybolalı cok oldu onlar simdi degisik nicklerle yine yazıyorlar ama tl ci olarak olan onlardan etkilenen tl cilere oldu ortolama 3.65-3.70 arasından dolara girdiler 2 aydır ustune %2 tl faizinden de oldular ve artı kur zararı .

6. ben merkez bankası olsam glp yi %14 e cıkarır tl oranları 17 ye cıkarttırıp 3.30-35 lere dusecek dolardan 15-20 milyar dolar toplayıp rezervimi guclendirirdim

"Huylu huyundan vazgeçmez" diye bir atasözümüz var...Doğru olan sepet yaparak kazancı belirli bir dengede tutmaktır....Daldan dala ,her çiçekten bal almaya kalkışanlar genelde süreç içerisinde elindekilerin eridiğini görürler....

Bende dolar ,tl ve hisse var...Her zaman bu şeklide yol aldım....Yakın zamanda dolar ve borsa iyi kazandırdı ,sıra mevduatta

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    "Huylu huyundan vazgeçmez" diye bir atasözümüz var...Doğru olan sepet yaparak kazancı belirli bir dengede tutmaktır....Daldan dala ,her çiçekten bal almaya kalkışanlar genelde süreç içerisinde elindekilerin eridiğini görürler....

Bende dolar ,tl ve hisse var...Her zaman bu şeklide yol aldım....Yakın zamanda dolar ve borsa iyi kazandırdı ,sıra mevduatta
    aynıyız tek fark ben dolar tutmam al sat yapar karıma bakarım hayatın her alanında aynıdır bu bir isi iyi bilmiyorsan atlamıyacan ...

Sayfa 537/1024 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •