Memorex merhaba. Sağlık durumunun düzeldiğini umuyorum. Gördüğüm kadarı ile Tahvil ve Bono fonlarından çıkıp, Riski düşük fonlara geçiş yaptın. Lakin onlar da pek bir şey getirmiyor. Bunun bir adım ötesi de değişken ve hisse fonlar. Gidişat o yöne doğru olacak gibi sanki. Bu arada foruma sık girmiyorsun. Piyasaları takip eden birisi olarak sizi forumda daha sık görmek isteriz. Bol kazançlar.
Kaburga kırıklarım düzeldi çok şükür.Riske girip 9 ocakta 400k tcd alım emri ve 13 ocakta satım emri verdim 8k bıraktı ama bugünlerde cesaretimi toplayamıyorum.Suriye meselesi ,Abd ile S400 vs. gözümü korkutuyor.Faizlerdeki hızlı düşüşle borsa iyi gazladı ama bilanço dönemi bitince yabancıların küçük küçük tüyüşüyle sanki çanak çömlek patlayacakmış gibime geliyor.Bende ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.Size ve forumdaki herkese bol şans ve bol kazançlar dilerim.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri