Yazdýklarým ve çizdiklerin eðitim amaçlý çalýþmalardýr. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn
Yazdýklarým ve çizdiklerin eðitim amaçlý çalýþmalardýr. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Umut bey buralar dinlenme yeri mi?
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Hisse hicbirzaman ne 31 tl yi nede 7 tl yi gormedi toprak iken gözde doðdu ondan sonra fonfk oldu sonra fonsy oldu en sonda ufuk oldu.2001 den bu yana ilk kez 5 üstüne çýktý. Ayrýca john gavat adlý kiþi pazarlamacý malý elinize verir ve tuyer bilesiniz.
Kesinlikle doðru yorum ben 5,07 den verdim düþsün geri alacam ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Sayýn ank yüzde 7 si halka açýk BIZIM menkulun elinde bir milyon lot vardý ve hisse üzerinde sürekli baský kuruyordu sonra 4 veya 5 ay önce yaklaþýk 600 bin hisseyi olduðu gibi Akyatirima devretti ondan sonra hisse hareketlendi .
Yer Ýmleri