Sayfa 286/996 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Doğru diyorsunuz ama bu işin tersi de var Allah korusun akşam bir olay olur sabah borsa -10 bile açabilir. Elinizde ki hisse günlerce taban yapabilir. Son üç beş aydır borsa da herkes kazandı zaten,bu hep böyle gidecek diye beklemek hata olur.
    Bist 30 hisselerinde bu dediğiniz çok zor baya birşey olması lazım...ekonomik takvimde önemli lök diye alın demiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bist 30 hisselerinde bu dediğiniz çok zor baya birşey olması lazım...ekonomik takvimde önemli lök diye alın demiyorum
    Zaten borsa eksi 10 açsa fonda da olsak batarız.
    Hissede olan o anki fiyattan satabilir
    Fonda olan anca ertesi sabahki fiyattan.

Vakti olan, takip yapabilecek olan için fon işi iş değil bence.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Finans bugün tesadüfen şahit olduğun bir olay yüzünden kendini paralama. Söylediklerin teoride doğru ve kulağa hoş gelebilir. Ama uygulaması sanıldığı kadar kolay değildir. Borsayı seans salonlarından takip ettiğim yıllarda günlükçüler vardı. Hatta bunların bazıları kredili işlem yaparlardı. Yani sabah alayım karı gördüm mü satayım tarzında hareket ederlerdi. Kredi alanların battığını hatta bazılarının kaçtığına şahit oldum. Kazanan bir kişiyi görmedim. Bir iki gün kazandın diyelim. üçüncü gün mutlaka çarpılırsın. Onun için dediğim gibi hayıflanıp da gecenin bu saatinde kendini paralama . iyi hafta sonları

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Amerikada bireysel yatırımcıların sadece küçük bir bölümü bireysel hisse senedi işlemi yapıyormuş. Çoğu yatırım fonları ile işlem yapıyormuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Bu arada ben MAC ı -1,36 hesapladım. Tam emin değilim. Çünkü ilk kez hesaplama yapıyorum. Mustafa ise yanılmıyorsam -1,73 hesaplamıştı. Bakalım kaç getirecek?

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans bugün tesadüfen şahit olduğun bir olay yüzünden kendini paralama. Söylediklerin teoride doğru ve kulağa hoş gelebilir. Ama uygulaması sanıldığı kadar kolay değildir. Borsayı seans salonlarından takip ettiğim yıllarda günlükçüler vardı. Hatta bunların bazıları kredili işlem yaparlardı. Yani sabah alayım karı gördüm mü satayım tarzında hareket ederlerdi. Kredi alanların battığını hatta bazılarının kaçtığına şahit oldum. Kazanan bir kişiyi görmedim. Bir iki gün kazandın diyelim. üçüncü gün mutlaka çarpılırsın. Onun için dediğim gibi hayıflanıp da gecenin bu saatinde kendini paralama . iyi hafta sonları
    Yok canım ne paralayım.
    Bilmeyenlere örnek olsun diye anlattım.
    Vakti ve bilgisi olana tavsiyem sadece.
    Fon işi hareket kabiliyetini kısıtlıyor, sadece onu anlatmak istedim.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bu arada ben MAC ı -1,36 hesapladım. Tam emin değilim. Çünkü ilk kez hesaplama yapıyorum. Mustafa ise yanılmıyorsam -1,73 hesaplamıştı. Bakalım kaç getirecek?
    Yeni dağılıma göremi hesapladınız.

8.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Amerikada bireysel yatırımcıların sadece küçük bir bölümü bireysel hisse senedi işlemi yapıyormuş. Çoğu yatırım fonları ile işlem yapıyormuş.

Takibini yapamayacak olan zaten hiç bulaşmasın al sata
    Önce bilgi sonrada vakit lazım.
    Fon işi benim gibi vakti ve hisse bilgisi olmayanlar için

Sayfa 286/996 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz