Sayfa 496/899 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Isin ilginci yazmiyordum, benden kurtuldular diye sevinmislerdi.

2 ay once Sise aldim. Bu gelismeler uzerine hem kucagima dustuler, hem de baba havalarina girdik! Gelin Sise Baba soyle yapar, boyle yapar diye caka atiyoruz. Cam elyafini vermis, Oxyviti vermis diye cikisiyoruz, sanki cok umurumdaymis gibi! Borsanin hantal devesi, koymusum Sise'ye de yavrucuklarina da bana kazandirmadiktan sonra.

Isin daha da ilginci... 1 ay once "Bu Sise butun sirketleri 30'a doldurdu, mubarek 30 endeksi degil Cam endeksi, atsinlar bunlarin hepsini borsadan, hatta kapasinlar" demistim.

Kimse bana "evliya gibi adamsin hocam" demedi. Kac senedir foruma yaziyoruz, bir hoca diyenimiz olmadi hatta!

Muahahahha.
    Evliya gibi adamsın hocam .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Evliya gibi adamsın hocam .
    Yazdim vallahi bunu. Tarihi de 15 Kasim 2019. Tamam hepsini kapattiramadik ama, %80 de basarili sayilir.

15-11-2019, 11:49 #1638
    666

Bu grubun hisselerini borsadan cikarmalari lazim.

Hatta kokten kapatmalari lazim. 30 endeksinin yarisini bu bir ise yaramayan sirketler isgal etmis. Cam uretiyormus. Borsada ne isi var camcinin. Adamlar 10 tane camciyi borsaya acmis. Anacam, Denizli, Sisecam, Sodacam, Kalburator Cam... endeks degil mubarek col. Her tarafindan kum damliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Ben her türlü mahkemeye verecem. Benim oğlana şimdiden adliye koridorlarında bi kız bakayım diyorum, avukat, katip, katibe, baş katip, tabip ( pardon o hastanede olurdu yaw) . Neyse. Kısada hepiniz yanıldınız. Soda hissesi gereken cevabı verecektir. İyi bir hafta geçirdi soda hissesi. Daha iyi olabilirdi. tavan hayalim var soda. Soda hissesi bana ben kırmızı tuborga ve fubola. Ebola, corona. Gidin kumda oynayın hepinizde. İyi bir hafta olacak soda. Soda hissesi.

4. Yatırım tavsiyesi değildir,subjektif ve yanılma olasılığı da bulunan şahsi fikirlerimdir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Alp bey yanılıyor uzunda ve birleşme konusunda,
    Orelet yanılıyor mahkeme, AB üyeliği müktesebat konusunda,
    Dimitri yanılıyor hükümet spk müdahale konusunda,
    666 yanildi millet aya fezaya gitti şişe olduğu yerde hantal deve dedi yarim seansta %15 gitti,
    Nasuh yanılıyor ayrılma fiyatinin sabit olmasında
    Barba yanılıyor şimdi soda alma zamanı konusunda
    Bir kişi yanılmadı koydu gitti 3 - 4 ay önce.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Burda mahkeme diye ahkam kesenler
    Acaba hiç bu konuda mahkeme acmislarmi aşamaları ve masrafı nerede açılacağını biliyorlarmi zannetmem
    Ayrıca diyelimki açtınız bunun sonucu en az 3 senedir vede maliyeti örnek vereyim
    Mahkeme değerleme kararı verdi bunun maliyetini karşılayacak kaç yatırımcı var.
    Bu konuda kurumsallarda birşey yapmaz
    Ben bu güne kadar 20 yıllık borsa serüveninde hiç karşılaşmadım.
    Bazıları elbet yazacaktır sen hiç bu işe kalkistinmi evet 1 davaya müdahil olarak SPK.yaninda yer aldım ve 5 sene sonra kaybettik.
    Bir davayı da kendim açtım avukatsiz olarak kendim davayı takip ediyorum bulunduğum yer dışında devam ediyor dava.
    Bu isler kolay değil SPK.karari sonrası isteyen idare mahkemesine Ankara idare mahkemesine yürütmeyi durdurma iptal davası açabilir tabiki.
    Meclisten egerki son tasarı geçerse
    Bununla ilgili yönetmelik değişikliği de yapılması lazım durum ona göre değişebilir
    Hayırlısı olsun diyelim

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Yanlız meclisten tasarı geçse dahi atladığınız bir konu var, hukukçular daha iyi bilir, hukuk geriye işlemez yani yonetim kurulu bu kararı (birlesme) meclis tasarısından önce aldı yakın zamanda değerleme fiyatı gelir ve ayrılma işlemlerine baslarlarsa bunlara hicbir etkisi olmaz

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Ozsermaye basli basina gercek deger hesabi icin elbette yetersiz kalir. Ama trakyayi bir suru yatirim firmasi cok ucuz degerliyor. Fk si yuksek olsa anlayacagim. Karliligida bilancosu da harika bir sirket. Dd sinin oldukca altinda olmasina ragmen neden bukadar dusuk degerleniyor. Ozsermayesi Soda dan buyuk.

Ayrica bu sirketlerin maddi duran varliklarinin hepsi 2018 yil sonu itibariyle yeniden degerlemeye tutulmus. Suanki degerli gercek degerlerine cok yakin. Nasil olurda bukadar karli bir sirket dd sinin altinda degerlmeye tabi tutulabilir. Bilmedigimiz goremedigimiz ne var. Ayrica 1 bucuk yildir da bekleyen bir degerlemesi mevcut. 17 yillik muhasebe ve finans 10 yillilta vergi uzmani biri olarak benim gormedigim ne tur bir olumsuzluk var bilancoda. Tek tek okudum bilancosunu. Tum borclarininin yarisini direk nakit olarak odeyebilecek kadar kasasi para dolu. Birlesmeye gore en ucuz olan trakya. Ama en degersis trakya gosteriliyor. Hic bir anlam veremiyorum bu ise.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 496/899 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •