fon isi oyle degil ne zaman giris cikisin onemli
warren buffet diyor : bazen piyasaya sadece bakman gerekiyor hic trade yapmadan, hatta baze nbirakman gerekiyor!
siz gecen yil ev alan ve tcd ya tte alani kias edin. tcd alan parasi 2 kat oldu acaba ev alan evinin fiyati 100 de 20 bile artti mi?
tabi ki gecen yil tcd ye para yatiran kesin o kadar parasi varki bir evde almis kesin! o seviyede paralari olan parani dagitiyor. sen ve bene sonucta bir sey kalmiyor!
Birde uzun vadeli bakmalisin dostum. ev alan acaba kisa vadelimi bakiyor? ev bugun aldi 6 ay sonra 100 de 50 artti bile satarmi evin?!
kisa vade oyunlari kazanan big boyslardir. normallar 1 ay kazanir sonra batirir. trade kolay is degil uzaktan bakana kolaydir
heee felan hisse 100 de 10 yukseldi 1 ayda! offff!
bu demiyor ki hisse bir gun 1% vermis olursa coklari satip gitmisler heyecandan ve sadece kac kisi dayana bilir ve ya fazla yukseldigin kesin biliyor
P.S. Kesin bunu sonuc diyorum: fon alip gunde kontrol edip bakacaksan bu ise girismesin. kendiniz de gordunuz tcd gibi fonda gunde bist takip ettiler arkadaslar tahminlerin hic biri dogru cikmadi.
iyi gunler ben bir muddet piyasada olmayacagim, artik calisma zamani yrtismis bir az da calisma fonu alalim![]()
Yer İmleri