Ama grip seklinde degil ki bu insandan insana nefes yoluyla bile geciyor belki soguk ta daha kirici bile olabilir. Virus bakteri gibi de degil uzun sure dayanabilir. Viraller bambaska oluyor. Tabii bu konuda tipci arkadaslar daha iyi bilir.
Originally Posted by eksina
yazın grıp olan gormedım hıc ondan ;kıştaki gibi aynı etkıyı gosteren bır hastalık olsa grip yazında olurdu.
Ama grip seklinde degil ki bu insandan insana nefes yoluyla bile geciyor belki soguk ta daha kirici bile olabilir. Virus bakteri gibi de degil uzun sure dayanabilir. Viraller bambaska oluyor. Tabii bu konuda tipci arkadaslar daha iyi bilir.
Zaten yazimda tipcilarin daha iyi bilecegini yazdim. Ama grip tek bir kiside ortaya cikmiyorsa dogrudur ben hataliyim. Ama yazimda ben bilmem tipcilar daha iyi bilir yazdim. En azindan burdan yirtarim galiba
Yer İmleri