Sayfa 336/996 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Eurobond'lar ın bu kadar sert düşmesinin sebebi ne oldu?
    cds yükseldi ama bu swap hamlesi ve bankaların dolar sarmasıyla dolar artmadı aynı oranda doğal olarak eurobondlar değer kaybetti. Bence yabancının beklentisi bu yıl dolarda yüzde 9.5 in üstünde artıştı yani beklenti 6.55 üstü ki TL yı faizle alıp dolara geçip para kazanma hamlesi yapmak istediler. Swap faizleri yükseltme hamlesi set vurdu ama uzun vadede yine bir MB faiz artışı olmazsa doların yolu belli. Bence eurobonds fonları yine sıkıntı yaşamaz orta vadede

2.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Eurobond'lar ın bu kadar sert düşmesinin sebebi ne oldu?
    Bana da garip geldi eurobond neden düşer ondan aldık eksi, değişkenler, hisseler eksi, katılımlar, kiralar eksi, borçlanmaların bazıları eksi, sepet fonlar, çoklu varlıklar eksi, petrol fonu eksi, Sadece altın fonu artı.
    Biri çıkarken biri düşer dedik karışık aldık ama maşallah düştü mü hepsi birden düşüyor, bir haftada getirdikleri bir günde gidiyor, en kısa zamanda hepsini satıp fon işinden tamamen çıkmayı düşünüyorum artık.

3. Bahçeli ''Şam'a girmek şimdiden planlanmalı'' diyor.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bahçeli ''Şam'a girmek şimdiden planlanmalı'' diyor.
    [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Bana da garip geldi eurobond neden düşer ondan aldık eksi, değişkenler, hisseler eksi, katılımlar, kiralar eksi, borçlanmaların bazıları eksi, sepet fonlar, çoklu varlıklar eksi, petrol fonu eksi, Sadece altın fonu artı.
    Biri çıkarken biri düşer dedik karışık aldık ama maşallah düştü mü hepsi birden düşüyor, bir haftada getirdikleri bir günde gidiyor, en kısa zamanda hepsini satıp fon işinden tamamen çıkmayı düşünüyorum artık.
    Fon olayında uzun vadeli düşünüp günü birlik olaylardan çok etkilenmeden beklemek gerekiyor. Bugün her şey eksi getirdi mevduatta enflasyona kaybediyor. Daha iyi bir alternatif yoksa aslında bu kar sayılır çünkü elinizdeki yatırım olanakları arasında en iyi tercihi yapıp beklemek önemli. Geçmişte çok kötü günler oldu geldi geçti hepsi en kötü parayı mevduat kadar kazandırır bir yılda.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Dün fon işine girdiğimden beri en sıkınlı gündü Tpf den başka artı yazan fon olmadı. Bu Swap hamlesi çok kötü oldu, hisse fonları anlarım düşer çıkar da, bu değişkenler ve diğer fonlar zor topluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bahçeli ''Şam'a girmek şimdiden planlanmalı'' diyor.
    girmişken cuma namazı da kılarlar

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Dün fon işine girdiğimden beri en sıkınlı gündü Tpf den başka artı yazan fon olmadı. Bu Swap hamlesi çok kötü oldu, hisse fonları anlarım düşer çıkar da, bu değişkenler ve diğer fonlar zor topluyor.
    daha önce 2 kere Ağustos ayında bir kerede mart ayında yaptılar aynısını borsa dolar her şey düştü herkesin moraller yerlerdeydi. Bugün hisse fonları ve eurobonds fonlarının belli hepsinin Ağustos ayına göre 6 aylık getirileri

Sayfa 336/996 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •