Sayfa 339/996 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, İdlib'deki Türk askerine yönelik yapılan hain saldırılarla ilgili bir açıklama yaptı.

Stoltenberg, yaptığı açıklamada "İdlib'deki saldırıları kınıyor, Esad rejimi ve Rusya'ya acilen saldırıları durdurma çağrısında bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Putin bunu takmaz ama gene de olumlu bir haber en azından küresel sermaye yanımızda

2.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    üstad ben tabloyu son kap bildirimine göre güncelledim. güncel hisse ağırlığına göre GMR'nin değişim -2,82%.
    Hocam kontrol edebilir misiniz. Ben hata bulamadım.

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Teşekkürler, tekrar kontrol ettim, hata bulamadım üstad. Siz de paylaştığımız tablo ile sizdekini karşılaştırabilir misiniz lütfen, hata nerede ve başka hata var mı ?

Syg.
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    BUCIM bir önceki gün fiyatı doğru hesaplamak için elle girildi. Yarın düzeltilecek hocam
    MPS ve TKF'de bucim düzeltir misin üstad.
    Saygılar...

3. Ben öğleden sonrayı da görüp öyle alım yapacağım, petrol bakır vs almak için....takibi bıraktım, direk TCD alacağım. saat 15-16 gibi durumu görüp pozisyon alacağım. ppf de park halindeyim, artık yol alalım diyorum ufak ufak.

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Ben öğleden sonrayı da görüp öyle alım yapacağım, petrol bakır vs almak için....takibi bıraktım, direk TCD alacağım. saat 15-16 gibi durumu görüp pozisyon alacağım. ppf de park halindeyim, artık yol alalım diyorum ufak ufak.
    ogleden sonra alımlarda ppf nema landırma oluyormu ?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    ogleden sonra alımlarda ppf nema landırma oluyormu ?
    Olmaz dedi gaipten bir ses.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. Capital Economics'ten dolar/TL değerlendirmesi;

Capital Economics Kıdemli Gelişen Piyasa Ekonomisti Jason Tuvey tarafından kaleme alınan raporda, TL'nin yıl sonunda dolar karşısında yaklaşık %20 oranında değer kaybedebileceği belirtildi.

https://www.bloomberght.com/capital-...irmesi-2246328

7.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    MPS ve TKF'de bucim düzeltir misin üstad.
    Düzelttim üstadım
    Bu arada bir hatırlatma Cuma gününe kadar paylaşıma açık kalacak tablomuz. Lütfen kopyasını kaydedin.
    https://docs.google.com/spreadsheets...t?usp=drivesdk

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Hisse ve değişkenlere azar azar alım girdim, zarar ya daha da artar, ya da belki biraz azalır dedik.
    Kritik zamanlar, aman dikkat.

Sayfa 339/996 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •