Sayfa 401/864 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Glimasan her yeni zirveden sonra 2-3 TL aşağı salıp yeni bir zirve yapiyor. Bence yarın yukarı yapacak. Buda benim indikatörüm. Tamamen kendi fantezim. Yoksa teknikten falan anlamam. Çanak deseniz uydu anteni derim. Fincan kulp deseniz, aklıma sadece Türk kahvesi gelir [emoji16]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Glimasan her yeni zirveden sonra 2-3 TL aşağı salıp yeni bir zirve yapiyor. Bence yarın yukarı yapacak. Buda benim indikatörüm. Tamamen kendi fantezim. Yoksa teknikten falan anlamam. Çanak deseniz uydu anteni derim. Fincan kulp deseniz, aklıma sadece Türk kahvesi gelir [emoji16]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Neyse dostum güzel birşey söyleyim sana , zaten hep kötü konuşuncada Cahilcuhela kızıyi bana, 😂, şu an indikatörler dip noktalara geldi neredeyse macd de kritik yerde yarında biraz aşağı gelip 20 başları 19 sonlarını görebilir ama günü yeşil kapatacak bencede , belki cuma da süpriz yapabilir,

3. Benim yorumum sadece yazık.

Bugün şirketi aradım yatırımcı ilişkileri ile görüştüm.Hakli olarak detay bilgi verilmiyor .Ama en azından olumsuz birseyin olmadığını olumsuzluk adına haber yayanlarida takip ve ilgili yerlere şikayet ettiklerini söylediler.En azından bir umut ışığı buda...Benden de bu gerçek yatırımcı arkadaşlara.Sizde arayın ne kaybedersiniz.Benim söylediklerinde teyit etmiş oluruz.Ne kaybederiz.Girin Google yazın Klimasan...çıkan numaradan yatırımcı ilişkilerini arayın.Madem bu bölüm bu işler için kurulmuş bizde yatırımlarımızı irdeleyelim.iyi geceler.

4. Önceki aylarda da yazmıştım. Bu baskı normal bir baskı değil. Aylardır meryy ve iş üzerinden yapmadıkları cambazlik yok.
    Tamamen organize yapılan bir baskı..

Şirketi arasan ne diyecekler. " Biz karismiyoruz piyasa fiyatı kendi belirler ." diyecekler. Birkaç ay önce aradığımda böyle demişlerdi. İyi de senin 800 trilyonluk şirketinin 3 günde al satsa hiçbir olumsuz bir gerekcesi yokken 90 trilyon değer kaybettirildi ve izliyorsunuz. Yoksa yarın biri satip 5 TL gelincede mı izliyeceksiniz.
    Bu cambazliklari gören yatırımcı mi gelip hisse alacak. 4 aydır yapmadıkları kalmadi.
    Peki bana göre fiyat bedavada neden kimse gelmiyor veya gelmesine izin verilmiyor. Dünya markasina yakışmıyor.[emoji85][emoji86][emoji87]
    Yazık...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Bilanço da beklenti karı gelsin
    Ondan sonrasını görün siz
    Dua edelim kar iyi gelsin

Aselsan da ağlama duvarıydi
    Millet çaput bağlamaya başlamıştı
    Bir bilanço gönderdi endeksin hacmini yaptı

7.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Bilanço da beklenti karı gelsin
    Ondan sonrasını görün siz
    Dua edelim kar iyi gelsin
    Ya beklediğimiz gibi değil de 9 aylık garabet bilanço gibi bir bilanço gelirse o ağlama duvarında yerimizi ayirtalim Serdar bey...[emoji3]
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Ya beklediğimiz gibi değil de 9 aylık garabet bilanço gibi bir bilanço gelirse o ağlama duvarında yerimizi ayirtalim Serdar bey...[emoji3]
    ağlatmaz inşallah
    önümüzde güzel günler var

Sayfa 401/864 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •