İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu, Burhan Kuzu'nun "yargıya baskı yaptığı" iddialarına ilişkin inceleme başlattı. / CnnTürk
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu, Burhan Kuzu'nun "yargıya baskı yaptığı" iddialarına ilişkin inceleme başlattı. / CnnTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hayırlı cumalar.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü : Atlasjet havayolları, operasyonlarını sürdüremediğinden iflas başvurusunda bulunmuş olup uçuşları durdurulmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Oğlunun sünnet düğününde silahıyla havaya gelişigüzel ateş ederek Gamze Boynuince’nin ölümüne yol açan muhtar Bayram Zengin’e 19 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Zengin’in karardan önce tahliye edildiği ortaya çıktı. Zengin, karar Yargıtay’da kesinleşene kadar adli kontrolle serbest kalacak.
Rekabet Kurulu, Google'ın genel arama pazarındaki hâkim durumunu kötüye kullanarak çevrim içi alışveriş hizmetleri pazarındaki rakiplerinin faaliyetlerini zorlaştırmak suretiyle rekabeti ihlal ettiğine karar vererek 98.3 milyon TL ceza kesti
Yer İmleri