Bir grafik bırakıp çıkayım. DXY' deki bu hızlı değişim sanırım bir şeyleri anlatıyordur. Tekrar 100, 103 seviyelerini görmemiz yüksek ihtimal; bu durumda TL' de de diğer para birimlerinde olduğu gibi değer kaybı kaçınılmaz. TL' yi stabil bir yerde tutmak için çaba dolar endeksinin bu hareketi karşısında rasyonel olmaz diye düşünüyorum. Bazı zamanlarda barajlarda bile su çok dolunca taşma riskine karşı kapaklarını açmak zorunda kalıyorlar. Benden söylemesi. Ekonomist değilim, şahsi değerlendirmemdir.
![]()
Yazdıklarım analiz niteliğindedir, yatırım tavsiyesi olarak alınmamalıdır.
Valla bende yalan yok, benim gördüğüm elinde telefonlan oturuyordu o gece, yürüdüğünü görmedim yeminlen.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://m.facebook.com/story.php?sto...00004450573490
Videoyu izlemenizi tavsiye ederim, Reyisimizin tankların, topların üstüne nasıl yürüdüğü var.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yahu böyle gizemli gizemli ucu açık cümle kurmakla elinize ne geçiyor. Ayşe Teyze memnun olmayacakta ne olcak yazsana hele biz de bilelim. Ne olacak yani lira süper güçlenecek mi, ülkemize dolar euro mu yağacak, Fed 180 derece şekil mi değiştirecek. Ne olmasını bekliyorsanız onu yazın, burası edebiyat değil ekonomi finans forumu farkında değilseniz hatırlatayım. Gizemli olmak bize puan kazandırmıyor.
yahu adamın oğlunu tutuklamak için üsküdardaki evi basıyorlar
25 aralık sonrası pensilvanyaya gazeteci gönderiyor, pazarlık yapmak için
fetönün niyeti ifşa olmuş, hala örgüt başıyla müzakere etmek için çırpınma durumları
var mı kim gönderdiyse şerefsizdir diyen, oslo'yu da yalanladılar ellerinde patladı..!!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pakistan ziyaretleri doğrultusunda Pakistan Meclisi'ne seslenmişti. Erdoğan konuşmasında meclis üyelerinden büyük alkış toplarken, bir övgü de Pakistan Başbakanı Imran Khan'dan geldi. Khan, "Erdoğan'ın bu konuşmasını göze alarak şunu söyleyebilirim ki; Pakistan'da seçime girse kazanır" ifadelerini kullandı.
Yer İmleri