Alıntı Originally Posted by ironman16 Yazıyı Oku
Şuanki iktidardaki zatı muhteremler pek değerli şahsina münhasır, olağanüstü kişiler yaa bu kadar allayip pullayip yalakalik yapdim yanliş anlaşilmasın şuanki devlet yapisindan ve yandaslarindan o denli korkuyorumki once yikama yağlama yapip iki kelime yazicam cümle dahi kuramam (14-15 yasindaki cocuk elestiri yapti diye(hakaret etmesine bende karsiyim) 2 yildan 5 yila kadar hapis cezası ile yargılayan Hukuk düzeninde korkmam çekinmem de nornal sanırim) Yani ben herşeyi beklerim şaşırmam...Hazine Bakaninin arazisi bile yayin yasağı getirilmişken ben inancimi aydınlık yarinlara olan inancımı kaybettim.Büsürü Büsürü şey yazip korkudan sildim ne ifade ne dusunce ozgurlugu var.En acısıda benim gibi çok kişinin bu durumu kanitsamasi hatta bizden çok kişilerin çoğulcu olan kesimin bu durumu desteklemesi diyecek yapacak birsey yok yasasin Çoğulcu demokrosi demekten başka ...Yani herşey mübah medeni kanun KHK ile gece yarisi muhlefet milletvekilleri yataklarinda uyurken değişir aileden kalan tüm varlıklar Devletin malıdır denir kimsede ne ses çıkarır nede tepki gösterir

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İronman, İstiklal marşının ilk kelimesini bilirsin mutlaka. Mehmet Akif, o zamanın şartlarında yurttaşlara "KORKMA" diye başlayarak istiklal marşını yazmış. Çanakkale'de ölüme giden 80 bin kişi, Kurtuluş savaşında canlarını feda eden 60 bin kişi korkmadı ve şehadet mertebesine ulaştı. Bizler bugün vatan için bir kaç kelam ederken korkacak olursak o şehitlerimizin yüce hatırasına hakaret etmiş oluruz. Bu nedenle yasal sınırlar içinde kalmak kaydıyla düşüncelerimizi ve tepkimizi koymaktan korkmak bize yakışmaz. Saygılar,