Bana gore temel analiz gore baktigimizda Sise cam grubu Denizli Cam haric digerleri borsada iskontolu islem goruyor.Soda da guclu destekler 6220 ve 6020 de.Bu seviyelerden daha asagisini beklemiyorum(ytd)
Bana gore temel analiz gore baktigimizda Sise cam grubu Denizli Cam haric digerleri borsada iskontolu islem goruyor.Soda da guclu destekler 6220 ve 6020 de.Bu seviyelerden daha asagisini beklemiyorum(ytd)
bu fiyatlara bakılırsa ayrılma fiyatı 6.3x larda filan olacak gibi gözükmüyor. 6.24 gördü kağıt.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
işte sonradan devreye mecliste 'adil fiyat' denen bir belirsizlik girdi. hukuken 'adil Fiyat'ın bizi bağlamaması lazım. çünkü birleşme ilanı bu yasa tasarısından önce verildi KAP a. ama belli de olmaz. benim anlamadığım 6.32 ayrılma hakkı olunan hisse fiyatı 6,24 lere inmiş. kimse neden toplamıyor. sonuçta garanti kar var ortada! bu işin içinden bir pislik çıkmaz umarım.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
iş yönetiminde rezillik diz boyu..... geri alım ortalaması 6 38 olan hissede iş yatırım 6 27 ortalama ile hisse satıyor...vay be ...... bilinmeyen bir şey mi var acaba....... işbankasının yüzde 28 i hazineye geçecekmiş.... geçse ne olur geçmese ne olur... şu anki yönetim çok güzel maşallah.... görüyoruz burdaki durumu....
Yer İmleri