Sayfa 518/899 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Bana gore temel analiz gore baktigimizda Sise cam grubu Denizli Cam haric digerleri borsada iskontolu islem goruyor.Soda da guclu destekler 6220 ve 6020 de.Bu seviyelerden daha asagisini beklemiyorum(ytd)

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    bu fiyatlara bakılırsa ayrılma fiyatı 6.3x larda filan olacak gibi gözükmüyor. 6.24 gördü kağıt.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by Cimcim Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar çağrı fiyatının net olmadığını, son ayın ortalaması olan 6,32 gibi fiyatın değil, başka unsurlarında yüzdesel olarak ekleneceğini,bazı arkadaşlar ise SPK nın yeni tebliği olduğunu ve buna göre adil fiyat gibi bir unsurun olacağını belirtiyor. Anladığım her halükarda 6,32 en düşük fiyat olacak gibi. Ama daha aşağılarını niye indiriyorlar anlamadım. Anlayacağınız benim kafa karışık
    Fiyat ne kadar aşağı inerse bilin ki vade o kadar uzun olacaktır. Bu fiyatlarda bu hafta değerlemeyi beklemeyiniz.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    bu fiyatlara bakılırsa ayrılma fiyatı 6.3x larda filan olacak gibi gözükmüyor. 6.24 gördü kağıt.

Birleşme haberi ilan edildikten önceki son bir ayın düzeltilmiş ağırlık ortalaması kabul ediliyor. Garanti yatırımın söylediği. Buda 6.32 olduğu söylenmişti.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by fellucede Yazıyı Oku

Birleşme haberi ilan edildikten önceki son bir ayın düzeltilmiş ağırlık ortalaması kabul ediliyor. Garanti yatırımın söylediği. Buda 6.32 olduğu söylenmişti.
    işte sonradan devreye mecliste 'adil fiyat' denen bir belirsizlik girdi. hukuken 'adil Fiyat'ın bizi bağlamaması lazım. çünkü birleşme ilanı bu yasa tasarısından önce verildi KAP a. ama belli de olmaz. benim anlamadığım 6.32 ayrılma hakkı olunan hisse fiyatı 6,24 lere inmiş. kimse neden toplamıyor. sonuçta garanti kar var ortada! bu işin içinden bir pislik çıkmaz umarım.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Fiyat ne kadar aşağı inerse bilin ki vade o kadar uzun olacaktır. Bu fiyatlarda bu hafta değerlemeyi beklemeyiniz.
    ben kesinlikle beklemiyorum 1 aydan önce. beklediğim sadece sürece dair zamanlama vs. bir kap bildirisi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    işte sonradan devreye mecliste 'adil fiyat' denen bir belirsizlik girdi. hukuken 'adil Fiyat'ın bizi bağlamaması lazım. çünkü birleşme ilanı bu yasa tasarısından önce verildi KAP a. ama belli de olmaz. benim anlamadığım 6.32 ayrılma hakkı olunan hisse fiyatı 6,24 lere inmiş. kimse neden toplamıyor. sonuçta garanti kar var ortada! bu işin içinden bir pislik çıkmaz umarım.
    Kanunla , yönetmelikle yahut yaptım olduyla bir şekilde şişe 'ye müdahale edilecek , Çimentolarda değerleme raporunu güncellettiği gibi.

8. iş yönetiminde rezillik diz boyu..... geri alım ortalaması 6 38 olan hissede iş yatırım 6 27 ortalama ile hisse satıyor...vay be ...... bilinmeyen bir şey mi var acaba....... işbankasının yüzde 28 i hazineye geçecekmiş.... geçse ne olur geçmese ne olur... şu anki yönetim çok güzel maşallah.... görüyoruz burdaki durumu....

Sayfa 518/899 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •