Originally Posted by hamdi bey Burdakiler 8 yıldır nominal bekler kulak asma sakın burdakilere ovvv pir gelmiş artık nominali rahat geçeriz herhalde. ne o öyle mıy mıy mıy iki kademe yukseltemeyen rampacı lar.
Originally Posted by Siren yok yav benim çevremdeki hiçbir ky kafasına yuvarlak sayıları takmıyor, 131 İYİDİR YILLIK BOLİNGER ÜST BAND uzasa kısalsa 135 olur YTD
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by demokrat76 ovvv pir gelmiş artık nominali rahat geçeriz herhalde. ne o öyle mıy mıy mıy iki kademe yukseltemeyen rampacı lar. Nerde o eski rampacılar ağızlarını bir açarlardı 10 güne kalmaz roket şimdikilerin rampa mevzileri kısa. SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by hamdi bey Burdakiler 8 yıldır nominal bekler kulak asma sakın burdakilere 8 yılmıııııı? Sen ne diyon yahu?
Aha bi çatırçutur daha.
Biri gidiyo öbürü geliyo annasını satayım
Originally Posted by Siren yok yav benim çevremdeki hiçbir ky kafasına yuvarlak sayıları takmıyor, Originally Posted by MR&MRS 131 İYİDİR YILLIK BOLİNGER ÜST BAND uzasa kısalsa 135 olur YTD MRMRS ım inanırmısın bu bolingeri hiç kullanmadım ama ara ara senin mass indeksi başka kağıtlarda test etmiyor değilim
Originally Posted by Mebati01 8 yılmıııııı? Sen ne diyon yahu? Birader sen ihlas ve bu forumda epey yenisin sanırım allah kolaylık versin
Forum Rules
Yer İmleri