doğru her seferinde satayım artık bulaşmam diyorum sonra portföyün %10 kadarıyla da olsa dayanamayıp alıyorum.
gidecek yer yok gerçekten de ama altın ve dolar alsak bundan iyiymiş, zamanında değişken ve hisselerden iyi kâr edenler oldu ama ben geç girdim, şimdi öyle kâr edilecek gibi değiller. neyse bekleyelim bakalım hava düzelirse satarız, daha da kötüleşmesinde.
web birşey soracağım bu yay fiyat YKB de farklı tefaşta farklı neden biliyormusun
TEfaş ve YKB yatırım da 87,508254 alırken baktım şu an 87,643551
Fon yöneticileri artan ilgi karşısında bocaladılar. Hareket stratijilerini borsanın yükselişi üzerine kurmuşlar. Bizim gibi onlar da izlemekle yetiniyorlar sanıyorum. Bir de fonların portföy büyüklüğü hareket kabiliyetini engelliyor. Borsanın düştüğü kadar fonlar da düşerse ne anladım bu işten. O zaman borsaya girer hiç olmazsa istediğim an çıkabilirim.
ilaç ismi: bist 100
endikasyonları: yumurtaları aynı sepete koymayıp sebat edene kazandırır
yan etkisi: uyku ve huzur kaçırır
uyarılar önlemler: paraşüt açmayana ciddi kaybettirebilir
bilmeyen yaklaşmasın fonlara bile tahammulumuz yokken![]()
Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.
Durum onu gösteriyor, endeks hisseleri alıyorlardı onun çıkışından faydalandılar, şimdi de yan hisselere geçtiler ama orada bocaladılar, miktar da arttıkça ne yapacaklarını şaşırdılar.
Fonları yönetenler bizden iyi bilir diye alıyoruz ama doğru endekse paralel artıp düşecekse ne anladık bu işten, kendimiz hisse alır satarız. Artık bu fon olayına portföyün az bir kısmıyla girmekte fayda var risk oranı artmaya başladı.
Yer İmleri