Arama sonucu : 7188 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Şampiyon kaçar cavbella

2.  Alıntı Originally Posted by Şampiyon Yazıyı Oku
    Şampiyon kaçar cavbella
    Şampıyon seni bekliyor

3.  Alıntı Originally Posted by Şampiyon Yazıyı Oku
    Şampıyon seni bekliyor
    Bi [emoji850][emoji850][emoji850] git şu sayfadan . Ne anlıyorsun böyle yazarak kime ne faydan dokunuyor? Ego tatmini mi yapıyorsun ? Allah bilir elinde ne kadar lot var !!! Adam da sanki minimum 10k lot var da havalara bak

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by metalurjist Yazıyı Oku
    Bi [emoji850][emoji850][emoji850] git şu sayfadan . Ne anlıyorsun böyle yazarak kime ne faydan dokunuyor? Ego tatmini mi yapıyorsun ? Allah bilir elinde ne kadar lot var !!! Adam da sanki minimum 10k lot var da havalara bak

Biz alınca da yazıyoz satıncada sıkıntımı var sen 50 beklersin ben 40 beklerim herkezin nasibi işine bak

5.  Alıntı Originally Posted by Şampiyon Yazıyı Oku
    Biz alınca da yazıyoz satıncada sıkıntımı var sen 50 beklersin ben 40 beklerim herkezin nasibi işine bak
    Bende onu diyorum şuradan aldım buradan sattım demenin kimseye faydası yok. Bizlerde duymak zorunda değiliz.
    Sende 5000 lot olsa burada patron havası yaparsın .polen olduğun zamanları biliyoruz 50 lot 100 lot al sat yapıyordun

6.  Alıntı Originally Posted by metalurjist Yazıyı Oku
    Bende onu diyorum şuradan aldım buradan sattım demenin kimseye faydası yok. Bizlerde duymak zorunda değiliz.
    Sende 5000 lot olsa burada patron havası yaparsın .polen olduğun zamanları biliyoruz 50 lot 100 lot al sat yapıyordun

Ben sattım dedim sadece sıkıntı neresinde

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •